ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό τροχαίο στο δρόμο Πλατρών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό τροχαίο στο δρόμο Πλατρών

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 21:30 το βράδυ της Παρασκευής (22/11), στο δρόμο Πλατρών – Τροόδους όταν όχημα που οδηγούσε 38χρόνος έχασε τον  έλεγχο και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα του δρόμου και ακινητοποιήθηκε σε τσιμεντένιο περιτείχισμα.

Μετά από την σύγκρουση μέλη της Πυροσβεστικής κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το όχημα.  

Ο 38χρονος οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού  με εκδορές και τραύματα στο κεφάλι και η κατάσταση του θεωρείται ως εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας πρόκειται για 38χρόνο από την Βρετανία, μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE