ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό τροχαίο στο δρόμο Πλατρών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό τροχαίο στο δρόμο Πλατρών

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 21:30 το βράδυ της Παρασκευής (22/11), στο δρόμο Πλατρών – Τροόδους όταν όχημα που οδηγούσε 38χρόνος έχασε τον  έλεγχο και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα του δρόμου και ακινητοποιήθηκε σε τσιμεντένιο περιτείχισμα.

Μετά από την σύγκρουση μέλη της Πυροσβεστικής κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το όχημα.  

Ο 38χρονος οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού  με εκδορές και τραύματα στο κεφάλι και η κατάσταση του θεωρείται ως εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας πρόκειται για 38χρόνο από την Βρετανία, μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE