ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό τροχαίο στο δρόμο Πλατρών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό τροχαίο στο δρόμο Πλατρών

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 21:30 το βράδυ της Παρασκευής (22/11), στο δρόμο Πλατρών – Τροόδους όταν όχημα που οδηγούσε 38χρόνος έχασε τον  έλεγχο και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα του δρόμου και ακινητοποιήθηκε σε τσιμεντένιο περιτείχισμα.

Μετά από την σύγκρουση μέλη της Πυροσβεστικής κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το όχημα.  

Ο 38χρονος οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού  με εκδορές και τραύματα στο κεφάλι και η κατάσταση του θεωρείται ως εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας πρόκειται για 38χρόνο από την Βρετανία, μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE