ΕΛΛΑΔΑ: Έπνιξε ο καιρός την Χαλκιδική, την Καβάλα και τη Θάσο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ: Έπνιξε ο καιρός την Χαλκιδική, την Καβάλα και τη Θάσο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κακοκαιρία με τεράστιες καταστροφές στη στη Χαλκιδική, την Καβάλα και τη Θάσο από την Παρασκευή (22/11).

Στη Θάσο, Κάτοικοι της Θάσου παρέμεναν εγκλωβισμένοι επί ώρες, ενώ Πυροσβεστική, μετέφερε τέσσερα άτομα σε ασφαλές σημείο, καθώς είχαν πλημμυρίσει τα σπίτια τους.

Πολλοί δρόμοι, αλλά και σπίτια να έχουν πλημμυρίσει, ενώ χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να απεγκλωβιστούν κάτοικοι σε οικισμούς όπου το νερό μπήκε κυριολεκτικά μέσα στα σπίτια τους και ήταν αδύνατη η μετακίνησή τους.

Ηδη στη Θάσο έχουν μεταφερθεί οχήματα του στρατού με σκοπό να βοηθήσουν στην αποκατάσταση του οδικού δικτύου που έχει καλυφθεί από τόνους λάσπης, βράχων και φερτών υλικών και να συνδράμουν συνολικά στην αποκατάσταση των υποδομών.

Παρόμοια είναι η κατάσταση και στην Χαλκιδική, μετά από τις ισχυρές βροχοπτώσεις.

Δείτε φωτογραφίες 

Πηγή: politik.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE