ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 10χρονου αγγελουδιού

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 10χρονου αγγελουδιού

Σε εσωτερική αιμορραγία οφείλεται ο θάνατος της άτυχης 10χρονής Νελίνας Φακλισκα μετά από νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Θυμίζουμε ότι το μεσημέρι της Παρασκευής (22/11), σε παράλληλο δρόμο της οδού Τάσου Παπαδόπουλου στην Πάφο η άτυχη 10χρονη παρασύρθηκε από όχημα με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.