ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ασύλληπτη τραγωδία- Νεκρό 3χρονο αγοράκι – Έπεσε κάτω από τις ρόδες του τρακτέρ που οδηγούσε ο παππούς του- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ασύλληπτη τραγωδία- Νεκρό 3χρονο αγοράκι – Έπεσε κάτω από τις ρόδες του τρακτέρ που οδηγούσε ο παππούς του- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια τραγική είδηση κάνει το γύρο των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων στα κατεχόμενα. Μια ασύλληπτη τραγωδία βύθισε στο πένθος οικογένεια και συγκλονίζει την τοπική κοινωνία στην περιοχή Μάνδρες.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο ήταν γύρω στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου 23/11 όταν ο 3χρονος Metin Ömerağa βρισκόταν στο τράκτορ του 59χρονου παππού του. Ξαφνικά, ύπο συνθήκες που διερευνώνται, μπαίνοντας στην αυλή του σπιτιού τους, το αγοράκι έχασε την ισορροπία του, έπεσε από το τρακτέρ με αποτέλεσμα να καταλήξει κάτω από τον δεξιό τροχό και να χάσει τη ζωή του.

O θάνατος του παιδιού ήταν ακαριαίος, με την οικογένεια να βιώνει μια ασύλληπτη τραγωδία και τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι όλοι βυθίστηκαν στο πένθος, ξεσπώντας σε λυγμούς μη μπορώντας να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Η κηδεία του 3χρονου αγγελουδιού θα τελεστεί την Κυριακή 24/11, την ίδια ώρα που ο χαροκαμένος παππούς θα περνά την πόρτα λεγόμενου δικαστηρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top