Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τη συντριβή αεροσκάφους στο Κoνγκό

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τη συντριβή αεροσκάφους στο Κoνγκό

Σε τουλάχιστον 24 νεκρούς ανέρχεται ο απολογισμός από τη συντριβή αεροσκάφους σε μια πυκνοκατοικημένη συνοικία στη Γκόμα, στην ανατολική Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό το πρωί της Κυριακής (24/11), έγινε γνωστό από έναν βουλευτή και ένα μέλος των ομάδων διάσωσης.

Ο Ζαν Πολ Λουμπουλούμπου, ο αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου του Νορθ Κιβού, δήλωσε ότι 24 πτώματα έχουν ανασυρθεί από τα συντρίμμια.
Ενας διασώστης, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε από την πλευρά του ότι τουλάχιστον 26 πτώματα έχουν βρεθεί.

Στο αεροσκάφος της εταιρείας Busy Bee επέβαιναν 19 άνθρωποι, σύμφωνα με την εταιρεία. Συνετρίβη πάνω σε τουλάχιστον μία κατοικία. Σε ένα βίντεο, που περιήλθε στην κατοχή του Γαλλικού Πρακτορείου, διακρίνεται η άτρακτος του αεροσκάφους, απ` όπου βγαίνουν καπνοί, να έχει συντριβεί πάνω στον τοίχο ενός σπιτιού, ενώ ντόπιοι έχουν συγκεντρωθεί γύρω από το σημείο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Τι θα συζητήσουν σήμερα οι Ευρωπαίοι ηγέτες - Tι προβλέπει ο οδικός χάρτης που υπογράφτηκε

LIVE: Τι θα συζητήσουν σήμερα οι Ευρωπαίοι ηγέτες - Tι προβλέπει ο οδικός χάρτης που υπογράφτηκε

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Λευκωσίας συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Αρχικά στο μικροσκόπιο τίθεται ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της Ένωσης για την περίοδο 2028-2034. Οι ηγέτες συζητούν σχετικά με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, με έμφαση στους νέους ίδιους πόρους και τις πηγές εσόδων. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline