Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τη συντριβή αεροσκάφους στο Κoνγκό

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τη συντριβή αεροσκάφους στο Κoνγκό

Σε τουλάχιστον 24 νεκρούς ανέρχεται ο απολογισμός από τη συντριβή αεροσκάφους σε μια πυκνοκατοικημένη συνοικία στη Γκόμα, στην ανατολική Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό το πρωί της Κυριακής (24/11), έγινε γνωστό από έναν βουλευτή και ένα μέλος των ομάδων διάσωσης.

Ο Ζαν Πολ Λουμπουλούμπου, ο αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου του Νορθ Κιβού, δήλωσε ότι 24 πτώματα έχουν ανασυρθεί από τα συντρίμμια.
Ενας διασώστης, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε από την πλευρά του ότι τουλάχιστον 26 πτώματα έχουν βρεθεί.

Στο αεροσκάφος της εταιρείας Busy Bee επέβαιναν 19 άνθρωποι, σύμφωνα με την εταιρεία. Συνετρίβη πάνω σε τουλάχιστον μία κατοικία. Σε ένα βίντεο, που περιήλθε στην κατοχή του Γαλλικού Πρακτορείου, διακρίνεται η άτρακτος του αεροσκάφους, απ` όπου βγαίνουν καπνοί, να έχει συντριβεί πάνω στον τοίχο ενός σπιτιού, ενώ ντόπιοι έχουν συγκεντρωθεί γύρω από το σημείο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE