Η Δημοκρατία δανείστηκε €100 εκατομμύρια με αρνητικό επιτόκιο

Η Δημοκρατία δανείστηκε €100 εκατομμύρια με αρνητικό επιτόκιο

Η Κυπριακή Δημοκρατία δανείστηκε €100 εκατομμύρια με αρνητικό επιτόκιο μέσω πώλησης Γραμματίων του Δημοσίου 13 εβδομάδων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους, κατά τη σημερινή δημοπρασία Γραμματίων του Δημοσίου 13 εβδομάδων λήφθηκαν προσφορές ύψους €158 εκ. περίπου και έγιναν αποδεκτές προσφορές συνολικής ονομαστικής αξίας €100 εκ με μέση σταθμική απόδοση -0,19%.
 
Οι αποδεκτές αποδόσεις κυμάνθηκαν μεταξύ  -0,21% και -0,18%.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Η επίλυση του Κυπριακού αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, όπως επανέλαβε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα που η ανάδειξη του Τουφάν Έρχιουρμαν στην τ/κ ηγεσία δημιουργεί μια νέα πολιτική δυναμική.

BEST OF TOTHEMAONLINE