Συνάντηση Υπ. Παιδείας και Παγκύπριας Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης

Συνάντηση  Υπ. Παιδείας και Παγκύπριας Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης

Συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Κώστα Χαμπιαούρη, θα έχει την Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου, η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, για συζήτηση των προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί κατά την εφαρμογή της Αξιολόγησης του Μαθητή στο Α’ τετράμηνο.
 

Σε ανακοίνωση της, η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης αναφέρει ότι η Συνομοσπονδία κατά τη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, αποφάσισε όπως ζητήσει άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας για συζήτηση των προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί κατά την εφαρμογή της Αξιολόγησης του Μαθητή στο Α’ τετράμηνο.
 
«Παρακολουθώντας την εφαρμογή του θεσμού, έχουμε διαπιστώσει κάποια προβλήματα, τα οποία συζητήθηκαν στο Δ.Σ. όπου λήφθηκε απόφαση για κατάθεση εισηγήσεων. Οι εισηγήσεις αυτές αποσκοπούν στη βελτίωση, διατήρηση και ενίσχυση του θεσμού, τον οποίο θεωρούμε ότι με σωστή εφαρμογή μπορεί να προσφέρει πολλά στους μαθητές και στο εκπαιδευτικό σύστημα», προσθέτει.
 
Σημειώνει ότι η συνάντηση έχει οριστεί για την Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου, η ώρα 1:30μμ.
 
 «Ευελπιστούμε ότι ο κύριος Υπουργός θα ακούσει με προσοχή τις ανησυχίες και τις εισηγήσεις μας και θα προχωρήσει στη λήψη των αναγκαίων μέτρων, νομοθετικών ή άλλων, για απάλειψη των όποιων προβλημάτων που δυσχεραίνουν τη λειτουργία του θεσμού. Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς φορείς να καταθέσουν τις δικές τους εισηγήσεις για βελτίωση του πρότασης, και όλοι μαζί με πνεύμα συναίνεσης και αλληλοσεβασμού να βοηθήσουμε στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη εφαρμογή του θεσμού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Αμετάβλητη παραμένει η θέση της Άγκυρας για λύση δυο κρατών στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε για το χθεσινό τετ-α-τετ Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE