ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Εκφράζει ‘φρίκη’ για το έγκλημα του 40χρονου που ‘κατακρεούργησε την 58χρονη Ελληνοκύπρια’ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Εκφράζει ‘φρίκη’ για το έγκλημα του 40χρονου που ‘κατακρεούργησε την 58χρονη Ελληνοκύπρια’ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ιδιαίτερα δυνατές εκφράσεις χρησιμοποιεί το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας αναλύοντας το σκεπτικό της απόφασής του να καταδικάσει με ποινή ισόβιας κάθειρξης τον 40χρονο Γεωργιανό Giorgi Baratashvili, ο οποίος δολοφόνησε την 58χρονη Γιαννούλα Χατζηγιάνη στο χωριό Οίκος της Μαραθάσας στις 12 Νοεμβρίου του 2018.

Το Κακουργιοδικείο, μεταξύ άλλων, εκφράζει 'φρίκη' για το ειδεχθές έγκλημα του Μπαρατασβίλι, ο οποίος σύμφωνα με άλλη αναφορά στην απόφασή του ‘κατακρεούργησε την 58χρονη Ελληνοκύπρια’, κάνοντας λόγο για καλά προμελετήμενο έγκλημα.

Η αυλαία της υπόθεσης δολοφονίας της άτυχης Γιαννούλας έπεσε το πρωί της Τρίτης (26/11), σχεδόν έναν χρόνο μετά το έγκλημα. Το Δικαστήριο του επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης στην κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης.

Τα στοιχεία σε βάρος του 40χρονου Γεωργιανού ήταν συντριπτικά και καταδεικνύουν ότι αφαίρεσε τη ζωή της γυναίκας με πρωτοφανή αγριότητα. Ο τελευταίος παραδέχθηκε ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την άτυχη γυναίκα.

Ο Μπαρατασβίλι αρχικά αρνείτο ανάμειξη στην υπόθεση. Τέσσερις ημέρες αργότερα, ωστόσο, με θεληματική κατάθεση παραδέχθηκε το ειδεχθές έγκλημα που διέπραξε και ότι έκλεψε τα χρήματα που είχε στο αυτοκίνητό της. Το ΤΑΕ Μόρφου, από την πρώτη στιγμή θεωρούσε την υπόθεση ως πλήρως εξιχνιασθείσα.

Σε κάδο ανακύκλωσης στον Καλοπαναγιώτη είχαν εντοπιστεί και παραληφθεί από μέλη της Αστυνομίας ως τεκμήρια τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε ο ύποπτος κατά τη διάπραξη του φονικού. Τα ρούχα, που ήταν μέσα σε τσάντα ώμου, ήταν εμποτισμένα με αίμα.

Την Κατηγορούσα Αρχή εκπροσώπησε ο δικηγόρος της Δημοκρατίας, Ανδρέας Αριστείδης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top