Λέσβος: Κοιμόταν και το σπίτι του καιγόταν

Λέσβος: Κοιμόταν και το σπίτι του καιγόταν

Το σπίτι του στα Κεραμειά της Λέσβου έπαιρνε φωτιά και ενώ το είχαν ζώσει πυκνοί καπνοί, ο νοικοκύρης του κοιμόταν μέσα.

 

Οι γείτονές του όμως βλέποντας τους πυκνούς καπνούς να έχουν ζώσει σχεδόν όλο το χωριό, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία που έφτασε άμεσα στην περιοχή, σύμφωνα με το lesvosnews.gr.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για να μπουν μέσα στο σπίτι οι πυροσβέστες, αφού στις κλήσεις τους για να ανοίξει ο 40χρονος άνθρωπος που βρισκόταν μέσα, δεν έπαιρναν απάντηση.

Έτσι μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου και έκπληκτοι είδαν στο μάτι της κουζίνας να βράζει μία κατσαρόλα μέσα σε πυκνούς καπνούς, ενώ δίπλα ακριβώς κοιμόταν αμέριμνος ο 40χρονος άνδρας.


Η ζωή του βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο αλλά η τύχη ήταν με το μέρος του, αφού ένα παράθυρο της κουζίνας ήταν ανοιχτό και οι καπνοί έβγαιναν προς τα έξω.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE