Λέσβος: Κοιμόταν και το σπίτι του καιγόταν

Λέσβος: Κοιμόταν και το σπίτι του καιγόταν

Το σπίτι του στα Κεραμειά της Λέσβου έπαιρνε φωτιά και ενώ το είχαν ζώσει πυκνοί καπνοί, ο νοικοκύρης του κοιμόταν μέσα.

 

Οι γείτονές του όμως βλέποντας τους πυκνούς καπνούς να έχουν ζώσει σχεδόν όλο το χωριό, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία που έφτασε άμεσα στην περιοχή, σύμφωνα με το lesvosnews.gr.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για να μπουν μέσα στο σπίτι οι πυροσβέστες, αφού στις κλήσεις τους για να ανοίξει ο 40χρονος άνθρωπος που βρισκόταν μέσα, δεν έπαιρναν απάντηση.

Έτσι μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου και έκπληκτοι είδαν στο μάτι της κουζίνας να βράζει μία κατσαρόλα μέσα σε πυκνούς καπνούς, ενώ δίπλα ακριβώς κοιμόταν αμέριμνος ο 40χρονος άνδρας.


Η ζωή του βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο αλλά η τύχη ήταν με το μέρος του, αφού ένα παράθυρο της κουζίνας ήταν ανοιχτό και οι καπνοί έβγαιναν προς τα έξω.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Σαφείς αποστάσεις από ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 παίρνει ο Χάρης Γεωργιάδης, με επιστολή του προς την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, ημερομηνίας 27 Οκτωβρίου 2026. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι, εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιλεγεί ως υποψήφιος του κόμματος, δεν θα συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία για τη στήριξή του, ενώ αφήνει αιχμές για τις εσωκομματικές εξελίξεις, κάνοντας λόγο για συνθήκες πίεσης και «απροκάλυπτου πολιτικού εκβιασμού».

BEST OF TOTHEMAONLINE