Λέσβος: Κοιμόταν και το σπίτι του καιγόταν

Λέσβος: Κοιμόταν και το σπίτι του καιγόταν

Το σπίτι του στα Κεραμειά της Λέσβου έπαιρνε φωτιά και ενώ το είχαν ζώσει πυκνοί καπνοί, ο νοικοκύρης του κοιμόταν μέσα.

 

Οι γείτονές του όμως βλέποντας τους πυκνούς καπνούς να έχουν ζώσει σχεδόν όλο το χωριό, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία που έφτασε άμεσα στην περιοχή, σύμφωνα με το lesvosnews.gr.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για να μπουν μέσα στο σπίτι οι πυροσβέστες, αφού στις κλήσεις τους για να ανοίξει ο 40χρονος άνθρωπος που βρισκόταν μέσα, δεν έπαιρναν απάντηση.

Έτσι μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου και έκπληκτοι είδαν στο μάτι της κουζίνας να βράζει μία κατσαρόλα μέσα σε πυκνούς καπνούς, ενώ δίπλα ακριβώς κοιμόταν αμέριμνος ο 40χρονος άνδρας.


Η ζωή του βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο αλλά η τύχη ήταν με το μέρος του, αφού ένα παράθυρο της κουζίνας ήταν ανοιχτό και οι καπνοί έβγαιναν προς τα έξω.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE