ΤΡΟΧΑΙΟ -ΛΕΜΕΣΟΣ: Νταλίκα πλαγιολίσθησε στον αυτοκινητόδρομο στο ύψος της Γερμασόγειας -Κλειστή η μία λωρίδα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ -ΛΕΜΕΣΟΣ: Νταλίκα πλαγιολίσθησε στον αυτοκινητόδρομο στο ύψος της Γερμασόγειας -Κλειστή η μία λωρίδα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρμο Λευκωσίας - Λεμεσούς, προς Λευκωσίας μετά το κυκλικό κόμβο Γερμασόγιας.

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι "κλειστή προσωρινά είναι η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, σε σημείο λίγο μετά τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας, στην περιοχή Γερμασόγειας. 

Η λωρίδα του δρόμου έκλεισε λόγω ακινητοποίησης νταλίκας στο δρόμο. Η νταλίκα ακινητοποιήθηκε στο σημείο, γύρω στις 2.00 το μεσημέρι, σήμερα Τετάρτη, 27/11, μετά από πλαγιολίσθηση της καμπίνας οδηγού.

 Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης, η οποία διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου.

 Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE