Αυτά σίγουρα δεν τα ξέρατε για τις αυτοκόλλητες ετικέτες στα φρούτα

Αυτά σίγουρα δεν τα ξέρατε για τις αυτοκόλλητες ετικέτες στα φρούτα

Τις συναντάμε συνήθως όταν αγοράζουμε φρούτα από κάποιο κατάστημα. Είναι οι αυτοκόλλητες ετικέτες που υπάρχουν σε κάθε ένα φρούτο και τις οποίες πολλοί άνθρωποι προσπαθούν μετά... μανίας να ξεκολλήσουν πριν το καταναλώσουν. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητο! 

Δείτε μερικά πράγματα που σίγουρα δεν ξέρατε για τις αυτοκόλλητες ετικέτες στα φρούτα.
 

-Οι αυτοκόλλητες ετικέτες στα φρούτα είναι βρώσιμες! Είναι βέβαια καλύτερο να τις ξεκολλήσετε και να τις πετάξετε, αλλά αν τύχει να φάτε μία ή δύο δεν είναι πρόβλημα. Στην πραγματικότητα είναι φτιαγμένες από «βρώσιμο χαρτί» ή άλλα βρώσιμα υλικά.

-Ακόμη και η κόλλα είναι βρώσιμη, σύμφωνα με τον αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

-Οι αριθμοί έχουν σημασία: Τα προϊόντα που καλλιεργούνται με συμβατικές μεθόδους έχουν τετραψήφιο αριθμό. Τα βιολογικά προϊόντα έχουν πενταψήφιο αριθμό και πάντα αρχίζουν με το "9". Τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα έχουν επίσης πέντε ψηφία, αλλά πάντα ξεκινούν με το "8".

-Οι αριθμοί είναι οι ίδιοι παντού. Για παράδειγμα, όλες οι συμβατικά καλλιεργημένες μπανάνες έχουν αυτοκόλλητη ετικέτα με τον αριθμό 4011. Αυτό ισχύει σε όποιο σημείο του κόσμου και αν βρίσκεστε!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE