ΘΑΝΑΤΟΣ 15ΧΡΟΝΟΥ: Μετά την «εγκληματική αμέλεια» η Ζέτα «παίρνει κεφάλια»- Διέταξε και πειθαρχική έρευνα

ΘΑΝΑΤΟΣ 15ΧΡΟΝΟΥ: Μετά την «εγκληματική αμέλεια» η Ζέτα «παίρνει κεφάλια»- Διέταξε και πειθαρχική έρευνα

Η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου, δήλωσε την Τετάρτη 27/11 ότι προχώρησε στις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να τεθούν σε διαθεσιμότητα λειτουργοί των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας και να διεξαχθεί πειθαρχική έρευνα, αναφορικά με την υπόθεση του αδικοχαμένου 15χρονου.


 
«Ενημερώνω ότι ως Αρμόδια Αρχή έχω αποστείλει σχετική επιστολή στην Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας για να τεθούν σε διαθεσιμότητα οι εμπλεκόμενοι λειτουργοί των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας και επιπρόσθετα έχω διορίσει ερευνόντα λειτουργό για τη διεξαγωγή των πειθαρχικών ερευνών, όπως αυτές προκύπτουν από την Έκθεση της Επιτρόπου Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», αναφέρει η Υπουργός σε γραπτή δήλωσή της.
 
Στην έκθεσή της η Επίτροπος Διοικήσεως κάνει λόγο για «εγκληματική αμέλεια» αναφορικά με την υπόθεση του αδικοχαμένου 15χρονου σε χωριό της Επαρχίας Λευκωσίας, σημειώνοντας ότι στην έκθεσή της εντοπίζονται πειθαρχικές και ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες για τέσσερις  λειτουργούς του Γραφείου Ευημερίας καθώς και για αστυνομικούς πρώτης γραμμής και ενδεχόμενη ποινική ευθύνη για άλλο άτομο που δεν είναι δημόσιος υπάλληλος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE