Απαντά ο Δημάρχος Πάφου στο θέμα της διάδοσης ψευδών ειδήσεων

Απαντά ο Δημάρχος  Πάφου στο θέμα της διάδοσης ψευδών ειδήσεων

Απάντηση δίδει ο Δήμαρχος Πάφου στο θέμα της διάδοσης ψευδών ειδήσεων, ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ σχετικά με την υπόθεση fake news που διερευνά η Αστυνομία Κύπρου εναντίον του.


Ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ  ανέφερε πως η προσπάθεια προσδιορισμού μιας δημόσιας τοποθέτησης επί ενός σοβαρότατου κοινωνικού προβλήματος ως διάδοση ψευδών ειδήσεων πρέπει να ανησυχεί τον κάθε υγιώς σκεπτόμενο πολίτη.

Εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι "δημόσια σχόλια, καλόπιστα και με καλή πίστη, έστω και επικριτικά,  ενεργοποιούν διαδικασίες εκ μέρους της Αστυνομίας, για να διερευνήσει δήθεν διάδοση ψευδών ειδήσεων".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

Μια νέα περίοδος αναταράξεων φαίνεται να διανύει το κίνημα ΑΛΜΑ. Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, τρεις αποχωρήσεις από τον στενό ή υποστηρικτικό κύκλο του κινήματος –του Ανδρέα Χασαπόπουλου, του Αβραάμ Θεμιστοκλέους και του Ανδρέα Σεραφείμ– δημιούργησαν σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία, τη διαφάνεια και τη συνοχή, της νέας πολιτικής δύναμης.

BEST OF TOTHEMAONLINE