Απαντά ο Δημάρχος Πάφου στο θέμα της διάδοσης ψευδών ειδήσεων

Απαντά ο Δημάρχος  Πάφου στο θέμα της διάδοσης ψευδών ειδήσεων

Απάντηση δίδει ο Δήμαρχος Πάφου στο θέμα της διάδοσης ψευδών ειδήσεων, ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ σχετικά με την υπόθεση fake news που διερευνά η Αστυνομία Κύπρου εναντίον του.


Ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ  ανέφερε πως η προσπάθεια προσδιορισμού μιας δημόσιας τοποθέτησης επί ενός σοβαρότατου κοινωνικού προβλήματος ως διάδοση ψευδών ειδήσεων πρέπει να ανησυχεί τον κάθε υγιώς σκεπτόμενο πολίτη.

Εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι "δημόσια σχόλια, καλόπιστα και με καλή πίστη, έστω και επικριτικά,  ενεργοποιούν διαδικασίες εκ μέρους της Αστυνομίας, για να διερευνήσει δήθεν διάδοση ψευδών ειδήσεων".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ) αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της χρηματοοικονομικής μας αρχιτεκτονικής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης το βράδυ της Τετάρτης, απευθυνόμενος σε εκδήλωση για την 30ή επέτειο της ΕΚΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE