Απαντά ο Δημάρχος Πάφου στο θέμα της διάδοσης ψευδών ειδήσεων

Απαντά ο Δημάρχος  Πάφου στο θέμα της διάδοσης ψευδών ειδήσεων

Απάντηση δίδει ο Δήμαρχος Πάφου στο θέμα της διάδοσης ψευδών ειδήσεων, ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ σχετικά με την υπόθεση fake news που διερευνά η Αστυνομία Κύπρου εναντίον του.


Ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ  ανέφερε πως η προσπάθεια προσδιορισμού μιας δημόσιας τοποθέτησης επί ενός σοβαρότατου κοινωνικού προβλήματος ως διάδοση ψευδών ειδήσεων πρέπει να ανησυχεί τον κάθε υγιώς σκεπτόμενο πολίτη.

Εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι "δημόσια σχόλια, καλόπιστα και με καλή πίστη, έστω και επικριτικά,  ενεργοποιούν διαδικασίες εκ μέρους της Αστυνομίας, για να διερευνήσει δήθεν διάδοση ψευδών ειδήσεων".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική στιγμή για την Κυπριακή Δημοκρατία η ομιλία του Προέδρου Χριστοδουλίδη στη Βουλή των Ελλήνων - Η ανακοίνωση της Προεδρίας

Ιστορική στιγμή για την Κυπριακή Δημοκρατία η ομιλία του Προέδρου Χριστοδουλίδη στη Βουλή των Ελλήνων - Η ανακοίνωση της Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στην Αθήνα, όπου θα προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, ύστερα από επίσημη πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικήτα Κακλαμάνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE