ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη Ρουμάνος με επτά διαφορετικά ονοματεπώνυμα σε ταυτότητες -Καταζητείται 2ο πρόσωπο

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη Ρουμάνος με επτά διαφορετικά ονοματεπώνυμα σε ταυτότητες -Καταζητείται 2ο πρόσωπο

Στη σύλληψη 23χρονου αλλοδαπού προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις ενώ καταζητεί και δεύτερο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από έρευνα που έγινε στην κατοικία του 23χρονου μεταξύ των ωρών 18:00 με 19:00, την Τετάρτη (27/11) ανευρέθηκαν επτά ρουμάνικα δελτία ταυτότητας τα οποία φέρουν την φωτογραφία του 23χρονου αλλά με διαφορετικά ονόματα.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις της Αστυνομίας, ο 23χρονος φέρεται πως με τα πλαστά ρουμάνικα δελτία ταυτότητας αποτάθηκε σε τραπεζικά ιδρύματα και άνοιξε λογαριασμούς. Επίσης αποτάθηκε και στον Έφορο Εταιρειών και ενέγραψε εταιρεία επ’ ονόματι του .

Ο 23χρονος που κατάγεται από τη Ρουμανία μεταφέρθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου όπου ανακρινόμενος παραδέχτηκε την διάπραξη των αδικημάτων και κατονόμασε ως συνεργό του ομοεθνή του για τον οποίο δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία και καταβάλλονται προσπάθειες για εντοπισμό του.

Από KYΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να συζητηθούν ημερομηνίες για να καθοριστεί το πότε θα γίνει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE