ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη Ρουμάνος με επτά διαφορετικά ονοματεπώνυμα σε ταυτότητες -Καταζητείται 2ο πρόσωπο

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη Ρουμάνος με επτά διαφορετικά ονοματεπώνυμα σε ταυτότητες -Καταζητείται 2ο πρόσωπο

Στη σύλληψη 23χρονου αλλοδαπού προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις ενώ καταζητεί και δεύτερο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από έρευνα που έγινε στην κατοικία του 23χρονου μεταξύ των ωρών 18:00 με 19:00, την Τετάρτη (27/11) ανευρέθηκαν επτά ρουμάνικα δελτία ταυτότητας τα οποία φέρουν την φωτογραφία του 23χρονου αλλά με διαφορετικά ονόματα.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις της Αστυνομίας, ο 23χρονος φέρεται πως με τα πλαστά ρουμάνικα δελτία ταυτότητας αποτάθηκε σε τραπεζικά ιδρύματα και άνοιξε λογαριασμούς. Επίσης αποτάθηκε και στον Έφορο Εταιρειών και ενέγραψε εταιρεία επ’ ονόματι του .

Ο 23χρονος που κατάγεται από τη Ρουμανία μεταφέρθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου όπου ανακρινόμενος παραδέχτηκε την διάπραξη των αδικημάτων και κατονόμασε ως συνεργό του ομοεθνή του για τον οποίο δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία και καταβάλλονται προσπάθειες για εντοπισμό του.

Από KYΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE