19ΧΡΟΝΗ ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ: Την ‘άδειασε’ το Επ. Δικαστήριο Αμμοχώστου

19ΧΡΟΝΗ ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ: Την ‘άδειασε’ το Επ. Δικαστήριο Αμμοχώστου

Κατερρίφθη ο ισχυρισμός της 19χρονης Βρετανίδας που κατηγορείται για δημόσια βλάβη μετά τον ψευδή ισχυρισμό της ότι την βίασαν 12 ισραηλινοί.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου με ενδιάμεση απόφασή του που εξέδωσε εντός της ημέρας (28/11) αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την θεληματική κατάθεση της 19χρονης Βρετανίδας, μέσω της οποίας είχε παραδεχθεί ότι ψευδόταν όταν κατάγγελλε ομαδικό βιασμό της από 12 Ισραηλινούς.

Η δίκη εντός δίκης έγινε μετά από αίτημα της 19χρονης, η οποία υποστήριξε κατά τη διάρκεια της δίκης της για δημόσια βλάβη ότι η θεληματική της κατάθεση ήταν προϊόν εκβιασμού από ανακριτή του ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Tο Δικαστήριο ωστόσο έκρινε πως η θεληματική της κατάθεση δόθηκε οικειοθελώς κι απέρριψε το νέο ισχυρισμό της.

Πλέον η θέση της κοπέλας καθίσταται ακόμη πιο δυσχερής.

Η κανονική δίκη της υπόθεσης αναμένεται να ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE