19ΧΡΟΝΗ ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ: Την ‘άδειασε’ το Επ. Δικαστήριο Αμμοχώστου

19ΧΡΟΝΗ ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ: Την ‘άδειασε’ το Επ. Δικαστήριο Αμμοχώστου

Κατερρίφθη ο ισχυρισμός της 19χρονης Βρετανίδας που κατηγορείται για δημόσια βλάβη μετά τον ψευδή ισχυρισμό της ότι την βίασαν 12 ισραηλινοί.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου με ενδιάμεση απόφασή του που εξέδωσε εντός της ημέρας (28/11) αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την θεληματική κατάθεση της 19χρονης Βρετανίδας, μέσω της οποίας είχε παραδεχθεί ότι ψευδόταν όταν κατάγγελλε ομαδικό βιασμό της από 12 Ισραηλινούς.

Η δίκη εντός δίκης έγινε μετά από αίτημα της 19χρονης, η οποία υποστήριξε κατά τη διάρκεια της δίκης της για δημόσια βλάβη ότι η θεληματική της κατάθεση ήταν προϊόν εκβιασμού από ανακριτή του ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Tο Δικαστήριο ωστόσο έκρινε πως η θεληματική της κατάθεση δόθηκε οικειοθελώς κι απέρριψε το νέο ισχυρισμό της.

Πλέον η θέση της κοπέλας καθίσταται ακόμη πιο δυσχερής.

Η κανονική δίκη της υπόθεσης αναμένεται να ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE