19ΧΡΟΝΗ ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ: Την ‘άδειασε’ το Επ. Δικαστήριο Αμμοχώστου

19ΧΡΟΝΗ ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ: Την ‘άδειασε’ το Επ. Δικαστήριο Αμμοχώστου

Κατερρίφθη ο ισχυρισμός της 19χρονης Βρετανίδας που κατηγορείται για δημόσια βλάβη μετά τον ψευδή ισχυρισμό της ότι την βίασαν 12 ισραηλινοί.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου με ενδιάμεση απόφασή του που εξέδωσε εντός της ημέρας (28/11) αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την θεληματική κατάθεση της 19χρονης Βρετανίδας, μέσω της οποίας είχε παραδεχθεί ότι ψευδόταν όταν κατάγγελλε ομαδικό βιασμό της από 12 Ισραηλινούς.

Η δίκη εντός δίκης έγινε μετά από αίτημα της 19χρονης, η οποία υποστήριξε κατά τη διάρκεια της δίκης της για δημόσια βλάβη ότι η θεληματική της κατάθεση ήταν προϊόν εκβιασμού από ανακριτή του ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Tο Δικαστήριο ωστόσο έκρινε πως η θεληματική της κατάθεση δόθηκε οικειοθελώς κι απέρριψε το νέο ισχυρισμό της.

Πλέον η θέση της κοπέλας καθίσταται ακόμη πιο δυσχερής.

Η κανονική δίκη της υπόθεσης αναμένεται να ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να κάνει λόγο για σειρά επαφών που πραγματοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων στη Νέα Υόρκη.