19ΧΡΟΝΗ ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ: Την ‘άδειασε’ το Επ. Δικαστήριο Αμμοχώστου

19ΧΡΟΝΗ ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ: Την ‘άδειασε’ το Επ. Δικαστήριο Αμμοχώστου

Κατερρίφθη ο ισχυρισμός της 19χρονης Βρετανίδας που κατηγορείται για δημόσια βλάβη μετά τον ψευδή ισχυρισμό της ότι την βίασαν 12 ισραηλινοί.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου με ενδιάμεση απόφασή του που εξέδωσε εντός της ημέρας (28/11) αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την θεληματική κατάθεση της 19χρονης Βρετανίδας, μέσω της οποίας είχε παραδεχθεί ότι ψευδόταν όταν κατάγγελλε ομαδικό βιασμό της από 12 Ισραηλινούς.

Η δίκη εντός δίκης έγινε μετά από αίτημα της 19χρονης, η οποία υποστήριξε κατά τη διάρκεια της δίκης της για δημόσια βλάβη ότι η θεληματική της κατάθεση ήταν προϊόν εκβιασμού από ανακριτή του ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Tο Δικαστήριο ωστόσο έκρινε πως η θεληματική της κατάθεση δόθηκε οικειοθελώς κι απέρριψε το νέο ισχυρισμό της.

Πλέον η θέση της κοπέλας καθίσταται ακόμη πιο δυσχερής.

Η κανονική δίκη της υπόθεσης αναμένεται να ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.