ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Τι έδειξαν οι κάμερες - Το μυστήριο με τον δράστη που πονοκεφαλιάζει τις αρχές

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Τι έδειξαν οι κάμερες - Το μυστήριο με τον δράστη που πονοκεφαλιάζει τις αρχές

Δύσκολη υπόθεση αποδεικνύεται η αναγνώριση του δράστη της απόπειρας δολοφονίας που διεπράχθη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (27/11).

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μετά και από την εξέταση των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης που συνέλεξε το ΤΑΕ Λάρνακας κι εξετάζει τις τελευταίες δυο ημέρες, δεν προκύπτει κάτι.

Πιο συγκεκριμένα, διακρίνεται ανθρώπινη φιγούρα να εγκαταλείπει το σημείο όπου πυροβολήθηκε ο 38χρονος Κώστας Χαραλάμπους, άλλως «μαύρος». Το πρόσωπο του δράστη, ωστόσο, δεν φαίνεται. Τα πλάνα λήφθηκαν σε ώρα που δεν είχε φως, ενώ δεν υπήρχε ικανοποιητικός φωτισμός στην περιοχή.

Πέραν τούτου το οπτικό υλικό δεν είναι υψηλής ευκρίνειας και ανάλυσης. Συνεπώς, καθίσταται πολύ δύσκολο το έργο των ειδικών της Αστυνομίας.

Από το οπτικό υλικό, πάντως, φαίνεται η πορεία του δράστη. Μέσα από τα κλειστά κυκλώματα, φαίνεται να περνά από το ξενοδοχείο που ήταν δίπλα από την πολυκατοικία όπου διεπράχθη η εγκληματική ενέργεια, εν συνεχεία φθάνει στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, αλλά στη συνέχεια δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την πορεία που ακολούθησε. Αυτό συντείνει στο… μυστήριο της ταυτότητάς του.

Ο 38χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά μετά τον καταιγισμό πυροβολισμών που δέχθηκε (τον έπληξαν πέντε σφαίρες) νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβάλλεται σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Αν και μίλησε στην Αστυνομία, εντούτοις δεν είναι σε θέση να δώσει πλήρη κατάθεση για τις συνθήκες υπό τις οποίες επιχείρησε ο δράστης να του αφαιρέσει τη ζωή.

Πιθανόν όταν αναρρώσει πλήρως, πιθανόν να δώσει στις Αρχές πολύτιμες πληροφορίες.

Η Αστυνομία αναμένει τα αποτελέσματα των βαλλιστικών εξετάσεων που έγιναν στους κάλυκες που παραλήφθηκαν από την σκηνή, προκειμένου να διαπιστώσει το είδος του όπλου (εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκε πιστόλι ή περίστροφο).

Ο «μαύρος» ήταν γνωστό άτομο στην Αστυνομία και διατηρούσε φιλικές σχέσεις με άτομα της νύχτας που στο παρελθόν είχαν συλληφθεί για σοβαρές ποινικές υποθέσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top