Στρόβολος: Έντρομος είδε το αυτοκίνητο του τυλιγμένο στις φλόγες! 10.000 η αξία του

Στρόβολος: Έντρομος είδε το αυτοκίνητο του τυλιγμένο στις φλόγες! 10.000 η αξία του

Φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε αυτοκίνητο Nissan Qashqai ιδιοκτησίας 58χρονου και του οποίου η αξία εκτιμάται στις 10.000 ευρώ

H πυρκαγιά έγινε αντιληπτή τριανταπέντε λεπτά μετά στα μεσάνυχτα, σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της οικίας του 58χρονου ιδιοκτήτη του στη Λευκωσία.

Από τη φωτιά η οποία κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί, αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και διεξάγονται περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα αίτια της φωτιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Ο Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν συνέβαλαν στην ασφάλεια των Στενών του Ορμούζ, αλλά και για την αδυναμία προώθησης των σχεδίων του σχετικά με την απόκτηση της Γροιλανδίας, εξετάζει το ενδεχόμενο μείωσης της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ευρώπη, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, που μίλησε στο Reuters τη Μεγάλη Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE