Nέο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λάρνακας: Ενας τραυματίας - Εκλεισε ο δρόμος

Nέο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λάρνακας: Ενας τραυματίας - Εκλεισε ο δρόμος

Τα τροχαία ατυχήματα τα τελευταία χρόνια είναι ενα γεγονός που θα πρέπει να προβληματίσει τους Κύπριους οδηγούς.

 

Το πρωί του Σαββάτου(30/11) γύρω στις 10.45 κάτω απο άγνωστες συνθήκες που διερευνόνται, συγκρούστηκαν δυο αυτοκίνητα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λάρνακας.

Οι πληροφορίες που έχουμε μεχρι στιγμής είναι για έναν τραυματία ο οποίος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, ενώ ο δρόμος έκλεισε και γίνεται εκτροπή των οχημάτων μέσω της εξόδου Κλαυδιών.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών που βρίσκονται στο σημείο.  

Οι συνθήκες του τροχαίου διερευνόνται απο την αστυνομία.

Σε λίγο περισσότερα...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE