Nέο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λάρνακας: Ενας τραυματίας - Εκλεισε ο δρόμος

Nέο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λάρνακας: Ενας τραυματίας - Εκλεισε ο δρόμος

Τα τροχαία ατυχήματα τα τελευταία χρόνια είναι ενα γεγονός που θα πρέπει να προβληματίσει τους Κύπριους οδηγούς.

 

Το πρωί του Σαββάτου(30/11) γύρω στις 10.45 κάτω απο άγνωστες συνθήκες που διερευνόνται, συγκρούστηκαν δυο αυτοκίνητα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λάρνακας.

Οι πληροφορίες που έχουμε μεχρι στιγμής είναι για έναν τραυματία ο οποίος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, ενώ ο δρόμος έκλεισε και γίνεται εκτροπή των οχημάτων μέσω της εξόδου Κλαυδιών.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών που βρίσκονται στο σημείο.  

Οι συνθήκες του τροχαίου διερευνόνται απο την αστυνομία.

Σε λίγο περισσότερα...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE