ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΥΠΡΟΣ: Ο πάσαλος στη μέση του δρόμου που προκάλεσε αναστάτωση - 'Επερίσεψεν τους και εβάλαν τον τζιαμέ'

ΚΥΠΡΟΣ: Ο πάσαλος στη μέση του δρόμου που προκάλεσε αναστάτωση -  'Επερίσεψεν τους και εβάλαν τον τζιαμέ'

Αναστάτωση στα social media και σχολιασμό προκάλεσε μια φωτογραφία που ανέβασε μια πολίτης, η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της ομάδας τον προβληματισμό της και την απορία της.

 

Ενας πάσαλος στη μέση του διαχωριστικού διαζώματος ανάμεσα στις δυο αντίθετες λωρίδες κυκλοφορίας, σε κάποια σημεία στην Κύπρο,  ήταν και το θεμα συζήτησης σε γκρουπ στο Facebook.

Οπως αναφέρει η πολίτης : "Έχω την άποψη ότι η χρήση των συγκεκριμένων χρωματιστών πασσάλων, έχει μετατραπεί σε κατάχρηση. Σε τι εξυπηρετεί για παράδειγμα, στην φωτογραφία, αφού ούτως ή άλλως υπάρχει διαχωριστικό από μπετόν. Επιπρόσθετα, δεν εμποδίζει τυχόν παράνομη είσοδο στην απέναντι λωρίδα κυκλοφορίας. Το φαινόμενο είναι παντού"

Ωστόσο διάφορες απόψεις γράφτηκαν κάτω απο το σχόλιο και την φωτογραφία που ανέρτησε. Καποιος έγραψε "επερισέψαν τους και εβαλαν τους τζιαμε' , ενα αλλα σχόλια μιλούσαν με τη λογική αναφέροντας ότι τοποθετήθηκαν προφανώς για να "μεν καβαληκεύκουν το διάζωμα και να βουρούν", ή για να βλέπουν το βράδυ οι οδηγοί οτι υπάρχει διαχωριστικό λόγω του φωσφορούχου χρώματος του πασάλου.

Το σίγουρο είναι οτι δεν τοποθετήθηκε τυχαία...εσείς τι λέτε;

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top