ΚΥΠΡΟΣ- ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: Ονόματα «έκπληξη» στο νέο Υπουργικό- «Κλείδωσαν» οι θέσεις

ΚΥΠΡΟΣ- ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: Ονόματα «έκπληξη» στο νέο Υπουργικό- «Κλείδωσαν» οι θέσεις

Την «τράπουλα» αναμένεται να ανακατέψει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ThemaOnline έχουν «κλειδώσει» τέσσερις αλλαγές Υπουργών.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο ανασχηματισμός κρύβει ονόματα – έκπληξη με ένα από αυτά να είναι του Αντρέα Μαραγκού, ο οποίος είχε διατελέσει Πρόεδρος του Δ.Σ της ΑΗΚ.

Θέση στο Υπουργικό λαμβάνει και ο στενός συνεργάτης του Προέδρου και κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

Πρόδρομος Προδρόμου – Υπ. Παιδείας

Αντρέας Μαραγκός – Υπ.  Μεταφορών, επικοινωνιών και Έργων

Υπ. Οικονομικών – Κωνσταντίνος Πετρίδης

Υπ. Εσωτερικών- Νίκος Νούρης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE