ΛΕΜΕΣΟΣ: Συναγερμός στην Αστυνομία- Αγνοείται η 29χρονη Μαρία- Βοηθήστε να εντοπιστεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συναγερμός στην Αστυνομία- Αγνοείται η 29χρονη Μαρία- Βοηθήστε να εντοπιστεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τη φωτογραφία και τα στοιχεία νεαρής η οποία αγνοείται από την Παρασκευή 29/11. Σκοπός και στόχος να αντλήσουν πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό της.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από  το μεσημέρι της Παρασκευής 29/11/2019, από την οικία της, η ΜΑΡΙΑ ΑΡΜΙΚ ΑΚΟΠΙΑΝ, 29 ετών από τη Λεμεσό.

Η 29χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.80μ. περίπου, με μαύρα κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Κατά την αναχώρησή της, φορούσε μαύρο παντελόνι (κολάν) και κόκκινη κοντομάνικη φανέλα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE