ΛΑΡΝΑΚΑ: Από το αεροπλάνο κατευθείαν στο κελί 31χρονη

ΛΑΡΝΑΚΑ: Από το αεροπλάνο κατευθείαν στο κελί 31χρονη

Στη σύλληψη 31χρονης προχώρησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 1/12 η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 31χρονη αφίχθη στην Κύπρο από τη Ρουμανία και κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως  σε βάρος της εκκρεμεί σοβαρή υπόθεση.

Η γυναίκα από τη Ρουμανία  συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 31χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, καταρτισμού πλαστού εγγράφου, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

(φωτογραφία αρχείου)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE