ΛΑΡΝΑΚΑ: Από το αεροπλάνο κατευθείαν στο κελί 31χρονη

ΛΑΡΝΑΚΑ: Από το αεροπλάνο κατευθείαν στο κελί 31χρονη

Στη σύλληψη 31χρονης προχώρησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 1/12 η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 31χρονη αφίχθη στην Κύπρο από τη Ρουμανία και κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως  σε βάρος της εκκρεμεί σοβαρή υπόθεση.

Η γυναίκα από τη Ρουμανία  συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 31χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, καταρτισμού πλαστού εγγράφου, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

(φωτογραφία αρχείου)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE