ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο Χάρης Γεωργιάδης οδήγησε την οικονομία «από τη βαθιά κρίση στην ανάπτυξη»

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο Χάρης Γεωργιάδης οδήγησε την οικονομία «από τη βαθιά κρίση στην ανάπτυξη»

Τις ευχαριστίες του προς τον απερχόμενο Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη για το έργο του, το οποίο οδήγησε την οικονομία «από τη βαθιά κρίση στην ανάπτυξη», εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.


«Σχολιάζοντας τις πολύ θετικές επιδόσεις της οικονομίας και τη σταθερή αναπτυξιακή πορεία, δράττομαι της ευκαιρίας να επαναλάβω τις θερμές ευχαριστίες μου στον απερχόμενο Υπουργό Οικονομικών κ. Χάρη Γεωργιάδη, έναν από τους στενότερους συνεργάτες μου, για το έργο που έχει επιτελέσει τόσα χρόνια στη νευραλγικής σημασίας θέση του Υπουργού Οικονομικών, οδηγώντας την οικονομία από τη βαθιά κρίση στην ανάπτυξη» αναφέρεται σε γραπτή δήλωση του Προέδρου Αναστασιάδη.

Εύχομαι στον κ. Γεωργιάδη κάθε επιτυχία στη νέα πορεία του, καταλήγει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στη Βάση Ακρωτηρίου το ελικόπτερο Merlin - Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος» - Νέες προειδοποιήσεις Ερντογάν στο Ιράν

LIVE: Στη Βάση Ακρωτηρίου το ελικόπτερο Merlin - Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος» - Νέες προειδοποιήσεις Ερντογάν στο Ιράν

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE