ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο Χάρης Γεωργιάδης οδήγησε την οικονομία «από τη βαθιά κρίση στην ανάπτυξη»

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο Χάρης Γεωργιάδης οδήγησε την οικονομία «από τη βαθιά κρίση στην ανάπτυξη»

Τις ευχαριστίες του προς τον απερχόμενο Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη για το έργο του, το οποίο οδήγησε την οικονομία «από τη βαθιά κρίση στην ανάπτυξη», εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.


«Σχολιάζοντας τις πολύ θετικές επιδόσεις της οικονομίας και τη σταθερή αναπτυξιακή πορεία, δράττομαι της ευκαιρίας να επαναλάβω τις θερμές ευχαριστίες μου στον απερχόμενο Υπουργό Οικονομικών κ. Χάρη Γεωργιάδη, έναν από τους στενότερους συνεργάτες μου, για το έργο που έχει επιτελέσει τόσα χρόνια στη νευραλγικής σημασίας θέση του Υπουργού Οικονομικών, οδηγώντας την οικονομία από τη βαθιά κρίση στην ανάπτυξη» αναφέρεται σε γραπτή δήλωση του Προέδρου Αναστασιάδη.

Εύχομαι στον κ. Γεωργιάδη κάθε επιτυχία στη νέα πορεία του, καταλήγει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ κοιτούν ήδη προς το 2028- Οι «δελφίνοι», το μάθημα του 2023, η Αννίτα, ο Νικόλας και το μεγάλο σταυροδρόμι των συνεργασιών

ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ κοιτούν ήδη προς το 2028- Οι «δελφίνοι», το μάθημα του 2023, η Αννίτα, ο Νικόλας και το μεγάλο σταυροδρόμι των συνεργασιών

Οι Προεδρικές του 2028 δεν έχουν ακόμη προκηρυχθεί, όμως πολιτικά έχουν ήδη αρχίσει. Και αυτή τη φορά η μάχη δεν ξεκινά από τις δημοσκοπήσεις ή τις επίσημες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων. Ξεκινά από τα κόμματα, τις εσωτερικές ισορροπίες, τις προσωπικές φιλοδοξίες και κυρίως από το μεγάλο ερώτημα των συμμαχιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE