ΚΥΠΡΟΣ: Όσα θύματα και αν θρηνήσουμε δεν βάζουμε μυαλό- Δείτε πως κυκλοφορούσε αυτοκίνητο στην επ. Λευκωσίας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Όσα θύματα και αν θρηνήσουμε δεν βάζουμε μυαλό- Δείτε πως κυκλοφορούσε αυτοκίνητο στην επ. Λευκωσίας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγαλώνει επικίνδυνα ο «μαύρος» κατάλογος των θυμάτων στην άσφαλτο, ωστόσο φαίνεται πως ορισμένοι δεν βάζουν μυαλό. Οδηγούν ανεύθυνα, χωρίς τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας με το «κακό» να παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Τρανταχτό παράδειγμα η φωτογραφία που παρουσιάζει η ιστοσελίδα μας, όπου σε ένα όχημα, βρίσκονται φορτωμένα υπάρχοντα, τα οποία «συνοδεύουν», στην καμπίνα του αυτοκινήτου τουλάχιστον 5 άντρες.

Το όλο θέαμα πραγματικά προβληματίζει και όσοι οδηγοί βρέθηκαν στην περιοχή Ψιμολόφου την Κυριακή 1/12 (γύρω στις 13:00) σίγουρα δεν χάρηκαν βλέποντας συνανθρώπους μας να κινδυνεύουν να τραυματιστούν από μια απερίσκεπτη ενέργεια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE