ΚΥΠΡΟΣ: Όσα θύματα και αν θρηνήσουμε δεν βάζουμε μυαλό- Δείτε πως κυκλοφορούσε αυτοκίνητο στην επ. Λευκωσίας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Όσα θύματα και αν θρηνήσουμε δεν βάζουμε μυαλό- Δείτε πως κυκλοφορούσε αυτοκίνητο στην επ. Λευκωσίας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγαλώνει επικίνδυνα ο «μαύρος» κατάλογος των θυμάτων στην άσφαλτο, ωστόσο φαίνεται πως ορισμένοι δεν βάζουν μυαλό. Οδηγούν ανεύθυνα, χωρίς τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας με το «κακό» να παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Τρανταχτό παράδειγμα η φωτογραφία που παρουσιάζει η ιστοσελίδα μας, όπου σε ένα όχημα, βρίσκονται φορτωμένα υπάρχοντα, τα οποία «συνοδεύουν», στην καμπίνα του αυτοκινήτου τουλάχιστον 5 άντρες.

Το όλο θέαμα πραγματικά προβληματίζει και όσοι οδηγοί βρέθηκαν στην περιοχή Ψιμολόφου την Κυριακή 1/12 (γύρω στις 13:00) σίγουρα δεν χάρηκαν βλέποντας συνανθρώπους μας να κινδυνεύουν να τραυματιστούν από μια απερίσκεπτη ενέργεια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Παρά τις εκτενείς απαντήσεις που έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς, σειρά ζητημάτων παραμένουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Ο τέως Πρόεδρος επιχείρησε να αντικρούσει τις αναφορές που αφορούν το δικηγορικό του γραφείο, τα ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη και τις πολιτογραφήσεις ξένων επενδυτών, ωστόσο ορισμένα ερωτήματα εξακολουθούν να προκαλούν συζητήσεις.