ΚΥΠΡΟΣ: Όσα θύματα και αν θρηνήσουμε δεν βάζουμε μυαλό- Δείτε πως κυκλοφορούσε αυτοκίνητο στην επ. Λευκωσίας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Όσα θύματα και αν θρηνήσουμε δεν βάζουμε μυαλό- Δείτε πως κυκλοφορούσε αυτοκίνητο στην επ. Λευκωσίας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγαλώνει επικίνδυνα ο «μαύρος» κατάλογος των θυμάτων στην άσφαλτο, ωστόσο φαίνεται πως ορισμένοι δεν βάζουν μυαλό. Οδηγούν ανεύθυνα, χωρίς τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας με το «κακό» να παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Τρανταχτό παράδειγμα η φωτογραφία που παρουσιάζει η ιστοσελίδα μας, όπου σε ένα όχημα, βρίσκονται φορτωμένα υπάρχοντα, τα οποία «συνοδεύουν», στην καμπίνα του αυτοκινήτου τουλάχιστον 5 άντρες.

Το όλο θέαμα πραγματικά προβληματίζει και όσοι οδηγοί βρέθηκαν στην περιοχή Ψιμολόφου την Κυριακή 1/12 (γύρω στις 13:00) σίγουρα δεν χάρηκαν βλέποντας συνανθρώπους μας να κινδυνεύουν να τραυματιστούν από μια απερίσκεπτη ενέργεια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE