ΚΥΠΡΟΣ: Όσα θύματα και αν θρηνήσουμε δεν βάζουμε μυαλό- Δείτε πως κυκλοφορούσε αυτοκίνητο στην επ. Λευκωσίας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Όσα θύματα και αν θρηνήσουμε δεν βάζουμε μυαλό- Δείτε πως κυκλοφορούσε αυτοκίνητο στην επ. Λευκωσίας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγαλώνει επικίνδυνα ο «μαύρος» κατάλογος των θυμάτων στην άσφαλτο, ωστόσο φαίνεται πως ορισμένοι δεν βάζουν μυαλό. Οδηγούν ανεύθυνα, χωρίς τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας με το «κακό» να παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Τρανταχτό παράδειγμα η φωτογραφία που παρουσιάζει η ιστοσελίδα μας, όπου σε ένα όχημα, βρίσκονται φορτωμένα υπάρχοντα, τα οποία «συνοδεύουν», στην καμπίνα του αυτοκινήτου τουλάχιστον 5 άντρες.

Το όλο θέαμα πραγματικά προβληματίζει και όσοι οδηγοί βρέθηκαν στην περιοχή Ψιμολόφου την Κυριακή 1/12 (γύρω στις 13:00) σίγουρα δεν χάρηκαν βλέποντας συνανθρώπους μας να κινδυνεύουν να τραυματιστούν από μια απερίσκεπτη ενέργεια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.