ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΤΡΟΧΑΙΑ: Αποσυμφόρησε την πυκνή τροχαία κίνηση η Αστυνομία – Δεν έκλεισε λωρίδα λόγω του τροχαίου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΤΡΟΧΑΙΑ: Αποσυμφόρησε  την πυκνή τροχαία κίνηση η Αστυνομία – Δεν έκλεισε λωρίδα λόγω του τροχαίου

Ελαφρός καλύτερη είναι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στην περιοχή που σημειώθηκαν τα δύο τροχαία ατυχήματα την Δευτέρα 02/12.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, μέλη της οποίας ρυθμίζουν την κυκλοφορία στην περιοχή  κοντά στην Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα στην Λευκωσία, η διέλευση των οχημάτων διεξάγεται κανονικά ενώ καμία λωρίδα δεν έκλεισε λόγω του τροχαίου.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE