ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι του Τμήματος Δασών στην Πάφο μετά από καταγγελία καθαρίστριας

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι του Τμήματος Δασών στην Πάφο μετά από καταγγελία καθαρίστριας

Για παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία που βρίσκεται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, εδώ και καιρό συνελήφθησαν τρεις δασικοί υπάλληλοι, μετά από καταγγελία γυναίκας την Παρασκευή, (29/11) στην Αστυνομία.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Συγκεκριμένα η γυναίκα κατήγγειλε ότι δυο δασικοί υπάλληλοι, εκ μέρους τρίτου την προσέγγισαν και επιχείρησαν να την δωροδοκήσουν, με το χρηματικό ποσό των 1 000 ευρώ, για να αποσύρει τις κατηγορίες της εναντίον του τρίτου.

Τον είχε καταγγείλει προ καιρού για λεκτική σεξουαλική παρενόχληση, ενώ εργαζόταν ως καθαρίστρια σε δασικό σταθμό. Τα τρία πρόσωπα ανακρινόμενα από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, αρνούνται τις κατηγορίες εναντίον τους, ωστόσο κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα.

Στο δικαστήριο αναμένεται η νέα καταγγελία να εκδικαστεί ως ανεξάρτητη από την τρέχουσα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.