ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι του Τμήματος Δασών στην Πάφο μετά από καταγγελία καθαρίστριας

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι του Τμήματος Δασών στην Πάφο μετά από καταγγελία καθαρίστριας

Για παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία που βρίσκεται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, εδώ και καιρό συνελήφθησαν τρεις δασικοί υπάλληλοι, μετά από καταγγελία γυναίκας την Παρασκευή, (29/11) στην Αστυνομία.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Συγκεκριμένα η γυναίκα κατήγγειλε ότι δυο δασικοί υπάλληλοι, εκ μέρους τρίτου την προσέγγισαν και επιχείρησαν να την δωροδοκήσουν, με το χρηματικό ποσό των 1 000 ευρώ, για να αποσύρει τις κατηγορίες της εναντίον του τρίτου.

Τον είχε καταγγείλει προ καιρού για λεκτική σεξουαλική παρενόχληση, ενώ εργαζόταν ως καθαρίστρια σε δασικό σταθμό. Τα τρία πρόσωπα ανακρινόμενα από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, αρνούνται τις κατηγορίες εναντίον τους, ωστόσο κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα.

Στο δικαστήριο αναμένεται η νέα καταγγελία να εκδικαστεί ως ανεξάρτητη από την τρέχουσα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE