ΛΕΜΕΣΟΣ: 37χρονη μπορούσε να προκαλέσει τραγωδία- Οδηγούσε μεθυσμένη και κατέληξε στο κελί

ΛΕΜΕΣΟΣ:  37χρονη μπορούσε να προκαλέσει τραγωδία- Οδηγούσε μεθυσμένη και κατέληξε στο κελί

Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως όσα και να συμβούν, όσες μάνες και αν θρηνήσουν τα παιδιά τους, όσες εκκλήσεις και αν κάνει η Αστυνομία, ορισμένοι οδηγοί δεν βάζουν μυαλό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα 37χρονη στη Λεμεσό που οδηγούσε μεθυσμένη στις 10 το πρωί, λίγες μόνο μέρες μετά την τραγωδία με το χαμό του 28χρονου Παναγιώτη, τον οποίο «έστειλε στο θάνατο», 50χρονος με καταγωγή από τη Ρωσία που επίσης είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγείται την Τρίτη 3/12 37χρονη, από τη Ρωσία, η οποία εντοπίστηκε, το πρωί της Δευτέρας 2/12, να οδηγεί μεθυσμένη στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ`, στη Λεμεσό.
 
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλη Μιχαήλ, στο πλαίσιο ελέγχων για πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, τα μέλη της τροχαίας σταμάτησαν, στις 10:40, όχημα που οδηγούσε η 37χρονη.
 
Το προκαταρκτικό αλκοτέστ κατέγραψε 160μg αλκοόλ στον οργανισμό της, αντί 22μg που είναι το όριο, ενώ ο τελικός έλεγχος κατέγραψε 139μg.
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.