ΛΕΜΕΣΟΣ: 37χρονη μπορούσε να προκαλέσει τραγωδία- Οδηγούσε μεθυσμένη και κατέληξε στο κελί

ΛΕΜΕΣΟΣ:  37χρονη μπορούσε να προκαλέσει τραγωδία- Οδηγούσε μεθυσμένη και κατέληξε στο κελί

Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως όσα και να συμβούν, όσες μάνες και αν θρηνήσουν τα παιδιά τους, όσες εκκλήσεις και αν κάνει η Αστυνομία, ορισμένοι οδηγοί δεν βάζουν μυαλό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα 37χρονη στη Λεμεσό που οδηγούσε μεθυσμένη στις 10 το πρωί, λίγες μόνο μέρες μετά την τραγωδία με το χαμό του 28χρονου Παναγιώτη, τον οποίο «έστειλε στο θάνατο», 50χρονος με καταγωγή από τη Ρωσία που επίσης είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγείται την Τρίτη 3/12 37χρονη, από τη Ρωσία, η οποία εντοπίστηκε, το πρωί της Δευτέρας 2/12, να οδηγεί μεθυσμένη στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ`, στη Λεμεσό.
 
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλη Μιχαήλ, στο πλαίσιο ελέγχων για πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, τα μέλη της τροχαίας σταμάτησαν, στις 10:40, όχημα που οδηγούσε η 37χρονη.
 
Το προκαταρκτικό αλκοτέστ κατέγραψε 160μg αλκοόλ στον οργανισμό της, αντί 22μg που είναι το όριο, ενώ ο τελικός έλεγχος κατέγραψε 139μg.
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE