ΛΕΜΕΣΟΣ: Τελέστηκε η κηδεία του δημοσιογράφου Στέλιου Κρέουζου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τελέστηκε η κηδεία του δημοσιογράφου Στέλιου Κρέουζου

Ο δημοσιογραφικός κόσμος  αποχαιρέτησε τη Δευτέρα 2/12 τον αγαπητό συνάδελφο Στέλιο Κρέουζο, ο οποίος απεβίωσε την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 51 ετών, έχοντας υπηρετήσει τη δημοσιογραφία για 27 συναπτά έτη.

 
Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στη Λεμεσό, στην παρουσία κρατικών, πολιτικών και πολιτειακών αξιωματούχων, συγγενών και φίλων του Στέλιου Κρέουζου.
 
Επικήδειο είπαν ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Αντιαναιμικού Συνδέσμου, Μίλτος Μιλτιάδους, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Γιώργος Φράγκος και ο Διευθυντής Ειδήσεων και Επικαίρων του ΡΙΚ, Πανίκος Χατζηπαναγής, ενώ εκ μέρους της οικογένειας αποχαιρέτησαν τον Στέλιο, η Μαρίνα και ο Μανώλης Νεοφύτου.
 
Εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Υπουργού Εξωτερικών, στεφάνι κατέθεσε ο δημοσιογράφος και Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος και εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Βουλής Πάρης Ποταμίτης.
 

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE