ΛΕΜΕΣΟΣ: Τελέστηκε η κηδεία του δημοσιογράφου Στέλιου Κρέουζου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τελέστηκε η κηδεία του δημοσιογράφου Στέλιου Κρέουζου

Ο δημοσιογραφικός κόσμος  αποχαιρέτησε τη Δευτέρα 2/12 τον αγαπητό συνάδελφο Στέλιο Κρέουζο, ο οποίος απεβίωσε την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 51 ετών, έχοντας υπηρετήσει τη δημοσιογραφία για 27 συναπτά έτη.

 
Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στη Λεμεσό, στην παρουσία κρατικών, πολιτικών και πολιτειακών αξιωματούχων, συγγενών και φίλων του Στέλιου Κρέουζου.
 
Επικήδειο είπαν ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Αντιαναιμικού Συνδέσμου, Μίλτος Μιλτιάδους, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Γιώργος Φράγκος και ο Διευθυντής Ειδήσεων και Επικαίρων του ΡΙΚ, Πανίκος Χατζηπαναγής, ενώ εκ μέρους της οικογένειας αποχαιρέτησαν τον Στέλιο, η Μαρίνα και ο Μανώλης Νεοφύτου.
 
Εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Υπουργού Εξωτερικών, στεφάνι κατέθεσε ο δημοσιογράφος και Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος και εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Βουλής Πάρης Ποταμίτης.
 

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE