ΛΕΜΕΣΟΣ: Τελέστηκε η κηδεία του δημοσιογράφου Στέλιου Κρέουζου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τελέστηκε η κηδεία του δημοσιογράφου Στέλιου Κρέουζου

Ο δημοσιογραφικός κόσμος  αποχαιρέτησε τη Δευτέρα 2/12 τον αγαπητό συνάδελφο Στέλιο Κρέουζο, ο οποίος απεβίωσε την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 51 ετών, έχοντας υπηρετήσει τη δημοσιογραφία για 27 συναπτά έτη.

 
Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στη Λεμεσό, στην παρουσία κρατικών, πολιτικών και πολιτειακών αξιωματούχων, συγγενών και φίλων του Στέλιου Κρέουζου.
 
Επικήδειο είπαν ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Αντιαναιμικού Συνδέσμου, Μίλτος Μιλτιάδους, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Γιώργος Φράγκος και ο Διευθυντής Ειδήσεων και Επικαίρων του ΡΙΚ, Πανίκος Χατζηπαναγής, ενώ εκ μέρους της οικογένειας αποχαιρέτησαν τον Στέλιο, η Μαρίνα και ο Μανώλης Νεοφύτου.
 
Εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Υπουργού Εξωτερικών, στεφάνι κατέθεσε ο δημοσιογράφος και Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος και εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Βουλής Πάρης Ποταμίτης.
 

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.