Τραγωδία στη Χιλή: 21 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο

Τραγωδία στη Χιλή: 21 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο

Yπεραστικό λεωφορείο ανετράπη σε δρόμο στη βόρεια Χιλή, σκοτώνοντας τουλάχιστον 21 άτομα, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα 2/12 οι αρχές. "Είκοσι ένας άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο αυτό και υπάρχουν περίπου 20 τραυματίες", δήλωσε ο περιφερειακός εισαγγελέας Ρικάρντο Κάστρο.

 

Eνας αρχικός απολογισμός που ανακοινώθηκε από τον κυβερνήτη της περιοχής 'Εντγκαρ Μπλάνκο έκανε λόγο για 17 νεκρούς. Ο εισαγγελέας πρόσθεσε πως οι πιθανότερες αιτίες του τροχαίου είναι είτε ανθρώπινο λάθος είτε ένα μηχανικό πρόβλημα, σημειώνοντας πως τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν με τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το διώροφο λεωφορείο αναχώρησε το βράδυ της Κυριακής από την πόλη Αντοφαγκάστα, 1.200 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας Σαντιάγκο και κατευθύνθηκε προς την πόλη Οβάλε. Το τροχαίο συνέβη στη βόρεια πόλη Ταλτάλ, λίγο μετά την αναχώρηση του λεωφορείου. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης.

 

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE