Τελευταία, μοναδική εντεχνολαική, χριστουγεννιάτικη βραδιά στο Newcastle

Τελευταία, μοναδική εντεχνολαική, χριστουγεννιάτικη βραδιά στο Newcastle

 Η οικογένεια του Greek and Cypriot Society of Newcastle για ακόμα μια φορά σας προσκαλεί την Τρίτη 03/12/2019 στις 21:30 μ.μ. σε μια τελευταία μοναδική εντεχνολαική βραδιά παρέα με τους πολυαγαπημένους μας Δημήτρη Νικολάου και Πόλυ Φιλίππου, για να προετοιμαστούμε και να τα σπάσουμε πριν τις εξετάσεις όλοι μαζί σαν οικογένεια, όπως εμείς ξέρουμε...ένα τελικό – Χριστουγεννιάτικο!


Μέρος απο τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό σε συνεργασία με την ΕΦΕΚ Ηνωμένου Βασιλείου, όπου θα δίνονται σε σοιμφητητές μας με ανίατη ασθένεια!

Υ.Γ. Απο τον φοιτητή, για τον φοιτητή επειδή πάνω απο όλα είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Είσοδος: £3 (μετά τις 23:00 -> £5)

Για κρατήσεις επικοινωνήστε:

+44 7762 945913 Κωνσταντίνο Σακκάδα

07522 088206 Μύρια Χρυσοστομου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Θετική η συχνή επαφή Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν, αλλά όχι αρκετή. Οι καταγγελίες του κατοχικού ηγέτη, το «δεν θα αφήσουμε τους Τουρκοκύπριους να γίνουν αόρατοι», οι επιστολές σε Γκουτέρες και φον ντερ Λάιεν και η επιστροφή της Ολγκίν με τις καταγεγραμμένες συγκλίσεις των Ηνωμένων Εθνών, βάζουν πλέον τη διαδικασία μπροστά σε ένα κρίσιμο τεστ.

BEST OF TOTHEMAONLINE