Τελευταία, μοναδική εντεχνολαική, χριστουγεννιάτικη βραδιά στο Newcastle

Τελευταία, μοναδική εντεχνολαική, χριστουγεννιάτικη βραδιά στο Newcastle

 Η οικογένεια του Greek and Cypriot Society of Newcastle για ακόμα μια φορά σας προσκαλεί την Τρίτη 03/12/2019 στις 21:30 μ.μ. σε μια τελευταία μοναδική εντεχνολαική βραδιά παρέα με τους πολυαγαπημένους μας Δημήτρη Νικολάου και Πόλυ Φιλίππου, για να προετοιμαστούμε και να τα σπάσουμε πριν τις εξετάσεις όλοι μαζί σαν οικογένεια, όπως εμείς ξέρουμε...ένα τελικό – Χριστουγεννιάτικο!


Μέρος απο τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό σε συνεργασία με την ΕΦΕΚ Ηνωμένου Βασιλείου, όπου θα δίνονται σε σοιμφητητές μας με ανίατη ασθένεια!

Υ.Γ. Απο τον φοιτητή, για τον φοιτητή επειδή πάνω απο όλα είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Είσοδος: £3 (μετά τις 23:00 -> £5)

Για κρατήσεις επικοινωνήστε:

+44 7762 945913 Κωνσταντίνο Σακκάδα

07522 088206 Μύρια Χρυσοστομου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE