ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν έλειψαν τα παρατράγουδα μετά το ντέρμπι – Έκαναν ζημίες σε σταθμευμένα οχήματα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν έλειψαν τα παρατράγουδα μετά το ντέρμπι – Έκαναν ζημίες σε σταθμευμένα οχήματα

Ζημιές σε οκτώ οχήματα προκλήθηκαν τη Δευτέρα 02.12, από αγνώστους, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοικτό χώρο σε περιοχή της Λευκωσίας, κοντά στο στάδιο ΓΣΠ, με τη λήξη του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.30μ.μ., λήφθηκε πληροφορία ότι άγνωστοι προκάλεσαν κακόβουλες ζημιές σε οκτώ οχήματα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στο συγκεκριμένο χώρο από τις 6.20μ.μ. μέχρι τις 9.30μ.μ.. Από εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι προκλήθηκαν ζημιές σε συνολικά οκτώ εξωτερικά καθρεφτάκια, δύο παράθυρα και έναν ανεμοθώρακα. Το ύψος των ζημιών υπολογίζεται γύρω στα 570 ευρώ.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE