ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν έλειψαν τα παρατράγουδα μετά το ντέρμπι – Έκαναν ζημίες σε σταθμευμένα οχήματα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν έλειψαν τα παρατράγουδα μετά το ντέρμπι – Έκαναν ζημίες σε σταθμευμένα οχήματα

Ζημιές σε οκτώ οχήματα προκλήθηκαν τη Δευτέρα 02.12, από αγνώστους, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοικτό χώρο σε περιοχή της Λευκωσίας, κοντά στο στάδιο ΓΣΠ, με τη λήξη του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.30μ.μ., λήφθηκε πληροφορία ότι άγνωστοι προκάλεσαν κακόβουλες ζημιές σε οκτώ οχήματα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στο συγκεκριμένο χώρο από τις 6.20μ.μ. μέχρι τις 9.30μ.μ.. Από εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι προκλήθηκαν ζημιές σε συνολικά οκτώ εξωτερικά καθρεφτάκια, δύο παράθυρα και έναν ανεμοθώρακα. Το ύψος των ζημιών υπολογίζεται γύρω στα 570 ευρώ.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE