ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν έλειψαν τα παρατράγουδα μετά το ντέρμπι – Έκαναν ζημίες σε σταθμευμένα οχήματα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν έλειψαν τα παρατράγουδα μετά το ντέρμπι – Έκαναν ζημίες σε σταθμευμένα οχήματα

Ζημιές σε οκτώ οχήματα προκλήθηκαν τη Δευτέρα 02.12, από αγνώστους, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοικτό χώρο σε περιοχή της Λευκωσίας, κοντά στο στάδιο ΓΣΠ, με τη λήξη του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.30μ.μ., λήφθηκε πληροφορία ότι άγνωστοι προκάλεσαν κακόβουλες ζημιές σε οκτώ οχήματα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στο συγκεκριμένο χώρο από τις 6.20μ.μ. μέχρι τις 9.30μ.μ.. Από εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι προκλήθηκαν ζημιές σε συνολικά οκτώ εξωτερικά καθρεφτάκια, δύο παράθυρα και έναν ανεμοθώρακα. Το ύψος των ζημιών υπολογίζεται γύρω στα 570 ευρώ.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Το πασχαλινό μήνυμα με ξεκάθαρο πολιτικό νόημα - «Μαζί και ενωμένοι» - Βίντεο

ΠτΔ: Το πασχαλινό μήνυμα με ξεκάθαρο πολιτικό νόημα - «Μαζί και ενωμένοι» - Βίντεο

Λίγες ώρες πριν την Ανάσταση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε το καθιερωμένο πασχαλινό του μήνυμα προς τον κυπριακό λαό, στέλνοντας ευχές, αλλά και μηνύματα ενότητας, ελπίδας και συνέχισης του αγώνα για μια ελεύθερη και επανενωμένη Κύπρο.