ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν έλειψαν τα παρατράγουδα μετά το ντέρμπι – Έκαναν ζημίες σε σταθμευμένα οχήματα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν έλειψαν τα παρατράγουδα μετά το ντέρμπι – Έκαναν ζημίες σε σταθμευμένα οχήματα

Ζημιές σε οκτώ οχήματα προκλήθηκαν τη Δευτέρα 02.12, από αγνώστους, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοικτό χώρο σε περιοχή της Λευκωσίας, κοντά στο στάδιο ΓΣΠ, με τη λήξη του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.30μ.μ., λήφθηκε πληροφορία ότι άγνωστοι προκάλεσαν κακόβουλες ζημιές σε οκτώ οχήματα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στο συγκεκριμένο χώρο από τις 6.20μ.μ. μέχρι τις 9.30μ.μ.. Από εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι προκλήθηκαν ζημιές σε συνολικά οκτώ εξωτερικά καθρεφτάκια, δύο παράθυρα και έναν ανεμοθώρακα. Το ύψος των ζημιών υπολογίζεται γύρω στα 570 ευρώ.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE