ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν έλειψαν τα παρατράγουδα μετά το ντέρμπι – Έκαναν ζημίες σε σταθμευμένα οχήματα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν έλειψαν τα παρατράγουδα μετά το ντέρμπι – Έκαναν ζημίες σε σταθμευμένα οχήματα

Ζημιές σε οκτώ οχήματα προκλήθηκαν τη Δευτέρα 02.12, από αγνώστους, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοικτό χώρο σε περιοχή της Λευκωσίας, κοντά στο στάδιο ΓΣΠ, με τη λήξη του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.30μ.μ., λήφθηκε πληροφορία ότι άγνωστοι προκάλεσαν κακόβουλες ζημιές σε οκτώ οχήματα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στο συγκεκριμένο χώρο από τις 6.20μ.μ. μέχρι τις 9.30μ.μ.. Από εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι προκλήθηκαν ζημιές σε συνολικά οκτώ εξωτερικά καθρεφτάκια, δύο παράθυρα και έναν ανεμοθώρακα. Το ύψος των ζημιών υπολογίζεται γύρω στα 570 ευρώ.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.