ΠΑΦΟΣ: Διέρρηξαν εμπορευματοκιβώτιο και έκλεψαν εξαρτήματα 13.600 ευρώ

ΠΑΦΟΣ: Διέρρηξαν εμπορευματοκιβώτιο και έκλεψαν εξαρτήματα 13.600 ευρώ

Υπόθεση διάρρηξης εμπορευματοκιβώτιου, κλοπής και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος  διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το εμπορευματοκιβώτιο ιδιοκτησίας 49χρονου βρίσκονταν σε τεμάχιο γης στην περιοχή Ακουρσού.

Από το εμπορευματοκιβώτιο το οποίο παραβιάστηκε φέρεται ότι κλάπησαν διάφορα εξαρτήματα αυτοκινήτων όπως κιβώτια ταχυτήτων , σούστες φορτηγού , δεντροκοπτική, και εξαρτήματα άλλα φορτηγών οχημάτων τα οποία συμποσούνται στην αξία 13.600 ευρώ.

Σε εξετάσεις που έγιναν στην περιοχή μετά από πληροφορίες εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον 29χρονου  ο οποίος καταζητείται προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την μαρτυρία ο 29χρονος φέρεται να συνεργάστηκε με άλλα τρία πρόσωπα.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE