Αναζητούμενο πρόσωπο για υπόθεση διάρρηξης εκκλησίας στη Λευκωσία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αναζητούμενο πρόσωπο για υπόθεση διάρρηξης εκκλησίας στη Λευκωσία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καρέ-καρέ καταγράφηκαν οι κινήσεις διαρρήκτη εκκλησίας στη Λευκωσία. Η Αστυνομία των ψάχνει για να προχωρήσει στην σύλληψη του

Η Αστυνομία αναζητεί το άγνωστο πρόσωπο που απεικονίζεται στις φωτογραφίες, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης εκκλησίας και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 2/12/2019, στην επαρχία Λευκωσίας.


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Κατηγορία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE