ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε ο 30χρονος που το έσκασε από το Ψυχιατρείο – Καλά στην υγεία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε ο 30χρονος που το έσκασε από το Ψυχιατρείο – Καλά στην υγεία

Εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης 3/12 ο 30χρονος ο οποίος το είχε «σκάσει» από το ψυχιατρείο Αθαλάσσας όπου και νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας, του οποίου στα στοιχεία και τη φωτογραφία είχαν δώσει στην δημοσιότητα οι Αρχές,  βρέθηκε γύρω στις 16:20 το απόγευμα από μέλη της Αστυνομίας στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού και είναι καλά στην υγεία του.

Όπως πληροφορούμαστε είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες ώστε να επιστρέψει πίσω στο νοσηλευτήριο της πρωτεύουσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE