ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε ο 30χρονος που το έσκασε από το Ψυχιατρείο – Καλά στην υγεία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε ο 30χρονος που το έσκασε από το Ψυχιατρείο – Καλά στην υγεία

Εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης 3/12 ο 30χρονος ο οποίος το είχε «σκάσει» από το ψυχιατρείο Αθαλάσσας όπου και νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας, του οποίου στα στοιχεία και τη φωτογραφία είχαν δώσει στην δημοσιότητα οι Αρχές,  βρέθηκε γύρω στις 16:20 το απόγευμα από μέλη της Αστυνομίας στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού και είναι καλά στην υγεία του.

Όπως πληροφορούμαστε είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες ώστε να επιστρέψει πίσω στο νοσηλευτήριο της πρωτεύουσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.