«Προσγείωσε» τη Λιόν και μπήκε σε τροχιά εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ!

«Προσγείωσε» τη Λιόν και μπήκε σε τροχιά εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Η Λιλ «προσγείωσε» τη Λιόν και μάλιστα μέσα στο «Groupama Stadium», επιβληθείσα των γηπεδούχων «Λιονέ» με 1-0 και φτάνοντας στη δεύτερη κατά σειρά νίκη της.

Αντίθετα, η ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά ηττήθηκε μετά από δύο συνεχείς επιτυχίες, με δράστη τον Τζόναθαν Ικονέ που σκόραρε στο 68ο λεπτό το γκολ που έγραψε την ιστορία αυτού του παιχνιδιού.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούσαν πριν τον αγώνα, αλλά με τους τρεις βαθμούς η Λιλ βρέθηκε στην τέταρτη θέση και μπήκε σε τροχιά εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: onsports.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισραήλ, Λίβανος και Συρία στο «κάδρο» - Το μήνυμα της κυβέρνησης για την εξωτερική πολιτική

Ισραήλ, Λίβανος και Συρία στο «κάδρο» - Το μήνυμα της κυβέρνησης για την εξωτερική πολιτική

Στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η εξωτερική πολιτική της Κυπριακής Δημοκρατίας και, ειδικότερα, η ενίσχυση των σχέσεων με το Ισραήλ, με την κυβέρνηση να απορρίπτει τις επικρίσεις περί υπερβολικής προσέγγισης.

BEST OF TOTHEMAONLINE