«Προσγείωσε» τη Λιόν και μπήκε σε τροχιά εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ!

«Προσγείωσε» τη Λιόν και μπήκε σε τροχιά εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Η Λιλ «προσγείωσε» τη Λιόν και μάλιστα μέσα στο «Groupama Stadium», επιβληθείσα των γηπεδούχων «Λιονέ» με 1-0 και φτάνοντας στη δεύτερη κατά σειρά νίκη της.

Αντίθετα, η ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά ηττήθηκε μετά από δύο συνεχείς επιτυχίες, με δράστη τον Τζόναθαν Ικονέ που σκόραρε στο 68ο λεπτό το γκολ που έγραψε την ιστορία αυτού του παιχνιδιού.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούσαν πριν τον αγώνα, αλλά με τους τρεις βαθμούς η Λιλ βρέθηκε στην τέταρτη θέση και μπήκε σε τροχιά εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: onsports.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.