«Προσγείωσε» τη Λιόν και μπήκε σε τροχιά εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ!

«Προσγείωσε» τη Λιόν και μπήκε σε τροχιά εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Η Λιλ «προσγείωσε» τη Λιόν και μάλιστα μέσα στο «Groupama Stadium», επιβληθείσα των γηπεδούχων «Λιονέ» με 1-0 και φτάνοντας στη δεύτερη κατά σειρά νίκη της.

Αντίθετα, η ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά ηττήθηκε μετά από δύο συνεχείς επιτυχίες, με δράστη τον Τζόναθαν Ικονέ που σκόραρε στο 68ο λεπτό το γκολ που έγραψε την ιστορία αυτού του παιχνιδιού.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούσαν πριν τον αγώνα, αλλά με τους τρεις βαθμούς η Λιλ βρέθηκε στην τέταρτη θέση και μπήκε σε τροχιά εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: onsports.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE