Λιποθύμησε στη σκηνή ο Θοδωρής Αθερίδης – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Λιποθύμησε στη σκηνή ο Θοδωρής Αθερίδης – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Περιστατικό με την υγεία του Θοδωρή Αθερίδη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί, στο θέατρο Μικρό Παλλάς.

Κατά την διάρκεια παράστασης, το περασμένο Σάββατο 30/11, ένιωσε αδιαθεσία και μετά από λιποθυμικό επεισόδιο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινετα επόμενα 24ωρα.

Οι συνεργάτες του, ανάφεραν πως λίγο πριν λιποθυμήσει, ο Θοδωρής τους είπε πως δεν μπορεί να κουνήσει τα δάκτυλα του  

Όπως ήταν φυσιολογικό η παράσταση ακυρώθηκε αφού ο ηθοποιός ξεκουράζεται στο σπίτι του, ώστε να επιστρέψει από την Τετάρτη 04/12 στο «Αrt», το έργο της Γιασμίνα Ρεζά το οποίο παίζεται με τεράστια επιτυχία στο θέατρο Μικρό Παλλάς και στο οποίο πρωταγωνιστεί μαζί με τον Άλκη Κούρκουλο και το Μιχάλη Οικονόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι απέλπιδες προσπάθειες της Ολγκίν - Αναζητεί νέα ΜΟΕ- Οι κίνδυνοι για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Οι απέλπιδες προσπάθειες της Ολγκίν - Αναζητεί νέα ΜΟΕ- Οι κίνδυνοι για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς στη Νέα Υόρκη

Αυτοψία σε Πυρόι και Αθηένου πραγματοποιεί σήμερα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία επέστρεψε στην Κύπρο, για ένα τελευταίο γύρο επαφών με τις δύο πλευρές, λίγο πριν από την πενταμερή της Νέας Υόρκης.

BEST OF TOTHEMAONLINE