Κοντά σε συμφωνία με Διούδη

Κοντά σε συμφωνία με Διούδη

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού αναμένεται να συνεχίσει να φοράει ο Σωκράτης Διούδης και τη νέα χρονιά.

Ο διεθνής πορτιέρο βλέπει την καριέρα του να βρίσκεται σε συνεχή άνοδο στο Τριφύλλι, επιθυμώντας κι εκείνος από την πλευρά του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Στην τελευταία επαφή που είχαν οι δύο πλευρές σημειώθηκε μεγάλη πρόοδος όπως αναφέρει η “Live Sport” κι ουσιαστικά απομένουν λίγες λεπτομέρειες για τη συμφωνία υπογραφής νέου συμβολαίου.

Εκτός απροόπτου, ο Ρόκα θα ενημερωθεί για την υπόθεση μόλις εγκατασταθεί στην Αθήνα και θα συναντηθεί αυτοπροσώπως με τον Διούδη, ώστε να ολοκληρωθεί το deal.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE