ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διακαής πόθος ο Μιλόγεβιτς – Οι προτάσεις άλλων ομάδων

Διακαής πόθος ο Μιλόγεβιτς – Οι προτάσεις άλλων ομάδων

Η σχέση εμπιστοσύνης του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ με τον Σέρβο κόουτς – Η μυθική (καλοκαιρινή) πρόταση της Αλ Αχλί και το ενδιαφέρον της Αλ Αϊν.

Η «βελούδινη» σχέση του Ίλια Ίβιτς με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι γνωστή σε όλους και δεν αποτελεί μυστικό. Κι όσο η ΑΕΚ δεν κλείνει νέο προπονητή, τόσο το όνομα του 49χρονου κόουτς θα κυκλοφορεί στο ρεπορτάζ της Ένωσης, καθώς και στην ατζέντα του τεχνικού διευθυντή των «κιτρινόμαυρων».

Κι αν ο Σέρβος κόουτς ήταν ελεύθερος και δεν καθόταν στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα, τότε μάλλον θα βρισκόταν ήδη στα Σπάτα με την φόρμα της ΑΕΚ.

Εν πάση περιπτώσει ο «Μίλο» δεν βγαίνει από το μυαλό του Ίλια Ίβιτς και αποτελεί τον προπονητικό διακαή πόθο του. Οι δύο άνδρες εκτός από πολύχρονη φιλία συνδέθηκαν στο παρελθόν και με επαγγελματική σχέση.

Ο Ίβιτς υπήρξε μάνατζερ του Μιλόγεβιτς και μάλιστα είναι αυτός που «έτρεξε» την συνεργασία του με τον Ερυθρό Αστέρα το καλοκαίρι του 2017.

Μεταξύ τους υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός κι έχει χτιστεί σχέση εμπιστοσύνης. Το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα και λίγο προτού ο Ίλια Ίβιτς ρίξει στη ναφθαλίνη το κοστούμι του μάνατζερ προκειμένου να επιστρέψει ως τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ, επεδίωξε να στείλει τον Μιλόγεβιτς σε κλαμπ της Σαουδικής Αραβίας.

Η Αλ Αχλί έπειτα από την λύση της συνεργασίας με τον κόουτς Γιουσέφ Ανμπάρ έκανε κίνηση για τον Σέρβο προπονητή, ωστόσο το συμβόλαιο του με τον Ερυθρό Αστέρα αποδείχτηκε απροσπέλαστο εμπόδιο.

Σημειωτέων πως η πρόταση της Αλ Αχλί έφτανε τα 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για τον Μιλόγεβιτς! Τα ίδια χρήματα πάνω κάτω προσέφερε λίγους μήνες νωρίτερα και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του ΄19 και η Αλ Αΐν  (του Μάρκους Μπεργκ) χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αλλάξει δαχτυλίδια με τον κόουτς Μιλόγεβιτς.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top