ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Δημητρίου για Ά. Κυπριανού: «Από το κυπριακό ως την οικονομία και την ανάπτυξη δεν βρήκε τίποτα θετικό να πει»

Δ. Δημητρίου για Ά. Κυπριανού: «Από το κυπριακό ως την οικονομία και την ανάπτυξη δεν βρήκε τίποτα θετικό να πει»

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε στον Δημοκρατικό Συναγερμό, η ομιλία του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρου Κυπριανού, την Τρίτη 03/12, κατά την δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσε εν όψη του προσεχές Τακτικού Παγκύπριου Συνέδριου του ΑΚΕΛ, τον Ιούνη του 2020.

Του Ανδρέα Πογιατζή

Φανερά ενοχλημένος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, παρέθεσε δήλωση με τίτλο «1980 λέξεις κακόπιστης κριτικής από το ΑΚΕΛ», στην οποία αναφέρει πως «η διάσκεψη του ΓΓ του ΑΚΕΛ κινήθηκε στο γνώριμο δρόμο της μηδενιστικής λογικής του τελευταίου διαστήματος εκ μέρους του κόμματος της Αριστεράς. Ο κ. Κυπριανού χρειάστηκε 1980 καταμετρημένες λέξεις για μας πει ότι δεν βρίσκει τίποτα θετικό πουθενά όσο αφορά τις κυβερνητικές πολιτικές, σχεδόν σε όλα τα μεγάλα ζητήματα και ήγειρε την ίδια ώρα ερωτήματα εντυπωσιασμού που δεν έχουν απάντηση».

«Από το κυπριακό και τη λανθασμένη οπτική του συμψηφισμού ως την οικονομία και την ανάπτυξη, ο κ. Κυπριανού δεν βρήκε τίποτα θετικό να πει. Ευτυχώς για όλους μας, τα όσα θετικά έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, τα προσπορίζεται η κυπριακή κοινωνία. Που έχει μνήμη και θυμάται που ήταν τα χρόνια της κρίσης  και που σήμερα, ξεπερνώντας τον αρνητισμό του ΑΚΕΛ. Και μάλιστα χωρίς πανηγύρια από κανέναν. Ούτε από την κυβέρνηση αλλά ούτε και από τον Δημοκρατικό Συναγερμό, ακριβώς γιατί είμαστε στη μέση του δρόμου».

Όσο αφορά τις τοποθετήσεις του Άντρου Κυπριανού για τους χειρισμούς της Κυβέρνησης στο Κυπριακό, ο κ. Δημητρίου επεσήμανε πως «κανείς δεν έχει την πατρότητα των προθέσεων. Για τον Δημοκρατικό Συναγερμό και τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, η επίλυση του κυπριακού είναι στόχος αταλάντευτος. Ας εφαρμόσουν άλλοι τη σοβαρότητα την οποία επικαλούνται, εγκαταλείποντας πλέον το σκοπό της αποκόμισης κομματικού οφέλους μέσω της μηδενιστικής κριτικής σε όλα τα ζητήματα».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top