Σ. Στεφάνου για παρακολουθήσεις και Ντίλιαν: «Επιχειρεί να βγει και από πάνω κιόλας» -VIDEO

Σ. Στεφάνου για παρακολουθήσεις και Ντίλιαν: «Επιχειρεί να βγει και από πάνω κιόλας» -VIDEO

«Οι δηλώσεις του κ. Ντίλιαν, πρώην πράκτορα και ιδιοκτήτη της εταιρίας του κατασκοπευτικού βαν, εγείρουν σοβαρά ερωτήματα στα οποία πρέπει να απαντήσει η Αστυνομία. Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι η ίδια εκτεθειμένη» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

Αναφερόμενος στην δήλωση που εξέδωσε ο κ. Ντίλιαν, ο κ. Στεφάνου αναφέρει πως, «δεν είναι δυνατόν ο συγκεκριμένος κύριος να εμπλέκεται σε μια υπόθεση που αφορά το κράτος δικαίου και τα ατομικά δικαιώματα όλων των Κυπρίων, αντί να έρθει στην Κύπρο να δώσει απαντήσεις, να επιχειρεί να βγει και από πάνω κιόλας».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, καλεί την κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις για μια σειρά από ερωτήματα «τα οποία προσπερνά μέχρι να ξεχαστούν από την κοινωνία»:

  • Για την πολιτογράφηση του κ. Άβνι από το Υπουργικό Συμβούλιο.
  • Για την άδεια οπλοφορίας στον κ. Άβνι κατ’ απαίτηση του κ. Ιωνά Νικολάου ενώ η Αστυνομία δύο φορές απόρριψε το αίτημα
  • Για το ποιοι είχαν εμπλοκή και για τις τρύπιες διαδικασίες που ακολουθήθηκαν σχετικά με την εισαγωγή κατασκοπευτικού εξοπλισμού στην Κύπρο.

Κλείνοντας ο κ. Στεφάνου, επεσήμανε πως, «το ΑΚΕΛ, για ακόμα μια φορά υπογραμμίζει ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει να κλείσει η υπόθεση με το κατασκοπευτικό βαν χωρίς να δοθούν εξηγήσεις στους πολίτες και χωρίς να λογοδοτήσουν οι ένοχοι».

Δείτε το VIDEO:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE