Άρχισε τα δικά του ο Γιάννης Καρούσος πρώτη μέρα στο Υπουργείο... Άφωνοι οι υπάλληλοι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άρχισε τα δικά του ο Γιάννης Καρούσος πρώτη μέρα στο Υπουργείο... Άφωνοι οι υπάλληλοι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αμέσως μετά το Υπουργικό Συμβούλιο, ο νέο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννης Καρούσος, τεως Δήμαρχος Αγίας Νάπας, πραγματοποίησε αιφνίδια επίσκεψη στο Κεντρικό Ταχυδρομείο Λευκωσίας.


Σύμφωνα με όσα ανέφερε, “είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τους πολίτες, οι οποίοι εκείνη την ώρα έτυχε να βρίσκονται εκεί, καθώς και με τους υπαλλήλους".

“Άκουσα παρατηρήσεις και απόψεις για το πώς μπορεί να βελτιωθεί η εξυπηρέτηση του κοινού, αλλά και η καθημερινότητα των υπαλλήλων”, πρόσθεσε.

Τόνισε επίσης ότι “είναι καθήκον μας να είμαστε δίπλα στον κόσμο και στον μηχανισμό των υπηρεσιών του Υπουργείου”.

Προειδοποίησε τέλος ότι “οι αιφνίδιες επισκέψεις θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό”.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE