Άρχισε τα δικά του ο Γιάννης Καρούσος πρώτη μέρα στο Υπουργείο... Άφωνοι οι υπάλληλοι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άρχισε τα δικά του ο Γιάννης Καρούσος πρώτη μέρα στο Υπουργείο... Άφωνοι οι υπάλληλοι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αμέσως μετά το Υπουργικό Συμβούλιο, ο νέο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννης Καρούσος, τεως Δήμαρχος Αγίας Νάπας, πραγματοποίησε αιφνίδια επίσκεψη στο Κεντρικό Ταχυδρομείο Λευκωσίας.


Σύμφωνα με όσα ανέφερε, “είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τους πολίτες, οι οποίοι εκείνη την ώρα έτυχε να βρίσκονται εκεί, καθώς και με τους υπαλλήλους".

“Άκουσα παρατηρήσεις και απόψεις για το πώς μπορεί να βελτιωθεί η εξυπηρέτηση του κοινού, αλλά και η καθημερινότητα των υπαλλήλων”, πρόσθεσε.

Τόνισε επίσης ότι “είναι καθήκον μας να είμαστε δίπλα στον κόσμο και στον μηχανισμό των υπηρεσιών του Υπουργείου”.

Προειδοποίησε τέλος ότι “οι αιφνίδιες επισκέψεις θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό”.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE