GNTM 2019: Διαγωνιζόμενη αποχώρησε για δεύτερη φορά – VIDEO

GNTM 2019: Διαγωνιζόμενη αποχώρησε για δεύτερη φορά – VIDEO

Άννα, Κωνσταντίνα και Ελευθερία ήταν οι τρεις παίκτριες που μπήκαν στη διαδικασία αποχώρησης, αφού είχαν το χειρότερο «κλικ» στη δοκιμασία «Girls power», όπου φωτογραφήθηκαν με παλιότερα μοντέλα.

Παρότι ήταν μία από τις τρεις παίκτριες που την περασμένη εβδομάδα επέστρεψε στο παιχνίδι, η Ελευθερία είχε και πάλι τη χειρότερη φωτογραφία με αποτέλεσμα να αποχωρήσει για δεύτερη φορά!

Το μοντέλο που συζητήθηκε από την πρώτη audition κερδίζοντας το golden pass, φωτογραφήθηκε με την Ελένη Ασημάκη, που δεν μπήκε στο παιχνίδι λόγω προβλήματος υγείας, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. «Σου έκλεψε την παράσταση η Ελένη» σχολίασαν σχεδόν με μια φωνή οι κριτές για τη φωτογραφία της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE