GNTM 2019: Διαγωνιζόμενη αποχώρησε για δεύτερη φορά – VIDEO

GNTM 2019: Διαγωνιζόμενη αποχώρησε για δεύτερη φορά – VIDEO

Άννα, Κωνσταντίνα και Ελευθερία ήταν οι τρεις παίκτριες που μπήκαν στη διαδικασία αποχώρησης, αφού είχαν το χειρότερο «κλικ» στη δοκιμασία «Girls power», όπου φωτογραφήθηκαν με παλιότερα μοντέλα.

Παρότι ήταν μία από τις τρεις παίκτριες που την περασμένη εβδομάδα επέστρεψε στο παιχνίδι, η Ελευθερία είχε και πάλι τη χειρότερη φωτογραφία με αποτέλεσμα να αποχωρήσει για δεύτερη φορά!

Το μοντέλο που συζητήθηκε από την πρώτη audition κερδίζοντας το golden pass, φωτογραφήθηκε με την Ελένη Ασημάκη, που δεν μπήκε στο παιχνίδι λόγω προβλήματος υγείας, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. «Σου έκλεψε την παράσταση η Ελένη» σχολίασαν σχεδόν με μια φωνή οι κριτές για τη φωτογραφία της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE