Πολύ σύντομα το Μνημόνιο με Λιβύη στη βουλή δήλωσε ο Τούρκος ΥΦΕΞ

Πολύ σύντομα το Μνημόνιο με Λιβύη στη βουλή δήλωσε ο Τούρκος ΥΦΕΞ

Πολύ σύντομα θα σταλεί το "Μνημόνιο μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης για τις θαλάσσιες δικαιοδοσίες στην ανατολική Μεσόγειο", δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Γιαβούζ Σελίμ Κιράν στην επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων της τουρκικής εθνοσυνέλευσης, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολού.


Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Τούρκος υφυπουργός ανέφερε πως “είναι ύψιστης σημασίας το να στείλουμε το μνημόνιο στο κοινοβούλιο”, είπε ο Γιαβούζ Σελίμ Κιράν. Όπως είπε “η έγκρισή του από το κοινοβούλιο είναι κρίσιμη”, προσθέτοντας ότι “είναι σημαντικό όλα τα κόμματα (που εκπροσωπούνται στο κοινοβούλιο) να στηρίξουν το Μνημόνιο”. Ανέφερε ότι με το Μνημόνιο η Τουρκία άσκησε τα δικαιώματά της που βασίζονται στο διεθνές δίκαιο, όπως ισχυρίστηκε, και πως το "μνημόνιο σίγουρα δεν αντίκειται στο διεθνές δίκαιο”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE