Πολύ σύντομα το Μνημόνιο με Λιβύη στη βουλή δήλωσε ο Τούρκος ΥΦΕΞ

Πολύ σύντομα το Μνημόνιο με Λιβύη στη βουλή δήλωσε ο Τούρκος ΥΦΕΞ

Πολύ σύντομα θα σταλεί το "Μνημόνιο μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης για τις θαλάσσιες δικαιοδοσίες στην ανατολική Μεσόγειο", δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Γιαβούζ Σελίμ Κιράν στην επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων της τουρκικής εθνοσυνέλευσης, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολού.


Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Τούρκος υφυπουργός ανέφερε πως “είναι ύψιστης σημασίας το να στείλουμε το μνημόνιο στο κοινοβούλιο”, είπε ο Γιαβούζ Σελίμ Κιράν. Όπως είπε “η έγκρισή του από το κοινοβούλιο είναι κρίσιμη”, προσθέτοντας ότι “είναι σημαντικό όλα τα κόμματα (που εκπροσωπούνται στο κοινοβούλιο) να στηρίξουν το Μνημόνιο”. Ανέφερε ότι με το Μνημόνιο η Τουρκία άσκησε τα δικαιώματά της που βασίζονται στο διεθνές δίκαιο, όπως ισχυρίστηκε, και πως το "μνημόνιο σίγουρα δεν αντίκειται στο διεθνές δίκαιο”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE