Πολύ σύντομα το Μνημόνιο με Λιβύη στη βουλή δήλωσε ο Τούρκος ΥΦΕΞ

Πολύ σύντομα το Μνημόνιο με Λιβύη στη βουλή δήλωσε ο Τούρκος ΥΦΕΞ

Πολύ σύντομα θα σταλεί το "Μνημόνιο μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης για τις θαλάσσιες δικαιοδοσίες στην ανατολική Μεσόγειο", δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Γιαβούζ Σελίμ Κιράν στην επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων της τουρκικής εθνοσυνέλευσης, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολού.


Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Τούρκος υφυπουργός ανέφερε πως “είναι ύψιστης σημασίας το να στείλουμε το μνημόνιο στο κοινοβούλιο”, είπε ο Γιαβούζ Σελίμ Κιράν. Όπως είπε “η έγκρισή του από το κοινοβούλιο είναι κρίσιμη”, προσθέτοντας ότι “είναι σημαντικό όλα τα κόμματα (που εκπροσωπούνται στο κοινοβούλιο) να στηρίξουν το Μνημόνιο”. Ανέφερε ότι με το Μνημόνιο η Τουρκία άσκησε τα δικαιώματά της που βασίζονται στο διεθνές δίκαιο, όπως ισχυρίστηκε, και πως το "μνημόνιο σίγουρα δεν αντίκειται στο διεθνές δίκαιο”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE