Ο Τ/κ ηγέτης ενημέρωσε τους πολιτικούς ηγέτες στα κατεχόμενα για την τριμερή στο Βερολίνο

Ο Τ/κ ηγέτης ενημέρωσε τους πολιτικούς ηγέτες στα κατεχόμενα για την τριμερή στο Βερολίνο

O Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς στη "βουλή" στα κατεχόμενα για την τριμερή στο Βερολίνο.


Σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση που διήρκεσε μιάμιση ώρα ο αρχηγός του ΚΕΕ Ερσίν Τατάρ είπε πως ο κ. Ακιντζί τους είπε όσα ήδη γνωρίζουν.

Επεσήμανε πως δεν αναμένεται η πραγματοποίηση πενταμερούς συνάντησης σύντομα λόγω των "εκλογών" στα κατεχόμενα, των εκλογών στο Ηνωμένο Βασίλειο και επειδή υπήρξαν σχετικές δηλώσεις από πλευράς Τουρκίας.

Είπε επίσης πως συζήτησαν για "την εκχώρηση του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε πολίτες που ζουν στο εξωτερικό" και ότι τα πολιτικά κόμματα θα συζητήσουν για "συνταγματικές" αλλαγές στα όργανά τους.


Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE