Ο Τ/κ ηγέτης ενημέρωσε τους πολιτικούς ηγέτες στα κατεχόμενα για την τριμερή στο Βερολίνο

Ο Τ/κ ηγέτης ενημέρωσε τους πολιτικούς ηγέτες στα κατεχόμενα για την τριμερή στο Βερολίνο

O Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς στη "βουλή" στα κατεχόμενα για την τριμερή στο Βερολίνο.


Σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση που διήρκεσε μιάμιση ώρα ο αρχηγός του ΚΕΕ Ερσίν Τατάρ είπε πως ο κ. Ακιντζί τους είπε όσα ήδη γνωρίζουν.

Επεσήμανε πως δεν αναμένεται η πραγματοποίηση πενταμερούς συνάντησης σύντομα λόγω των "εκλογών" στα κατεχόμενα, των εκλογών στο Ηνωμένο Βασίλειο και επειδή υπήρξαν σχετικές δηλώσεις από πλευράς Τουρκίας.

Είπε επίσης πως συζήτησαν για "την εκχώρηση του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε πολίτες που ζουν στο εξωτερικό" και ότι τα πολιτικά κόμματα θα συζητήσουν για "συνταγματικές" αλλαγές στα όργανά τους.


Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE