Ο Τ/κ ηγέτης ενημέρωσε τους πολιτικούς ηγέτες στα κατεχόμενα για την τριμερή στο Βερολίνο

Ο Τ/κ ηγέτης ενημέρωσε τους πολιτικούς ηγέτες στα κατεχόμενα για την τριμερή στο Βερολίνο

O Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς στη "βουλή" στα κατεχόμενα για την τριμερή στο Βερολίνο.


Σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση που διήρκεσε μιάμιση ώρα ο αρχηγός του ΚΕΕ Ερσίν Τατάρ είπε πως ο κ. Ακιντζί τους είπε όσα ήδη γνωρίζουν.

Επεσήμανε πως δεν αναμένεται η πραγματοποίηση πενταμερούς συνάντησης σύντομα λόγω των "εκλογών" στα κατεχόμενα, των εκλογών στο Ηνωμένο Βασίλειο και επειδή υπήρξαν σχετικές δηλώσεις από πλευράς Τουρκίας.

Είπε επίσης πως συζήτησαν για "την εκχώρηση του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε πολίτες που ζουν στο εξωτερικό" και ότι τα πολιτικά κόμματα θα συζητήσουν για "συνταγματικές" αλλαγές στα όργανά τους.


Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.