Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια - Χριστοδουλίδη για τη συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν

Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια - Χριστοδουλίδη για τη συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κύπριο ομόλογό του Νίκο Χριστοδουλίδη τον οποίο ενημέρωσε για τη συνάντηση του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Λονδίνο, στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως κατά τη σημερινή συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, εκτός από την ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, για την Τριμερή στο Βερολίνο, υπήρξε μια ενημέρωση από κυβερνητικής πλευράς για το θέμα του μνημονίου μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης για οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών τους, στο οποίο, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, υπάρχει κινητικότητα από πλευράς Λευκωσίας προκειμένου να αλλάξουν τα δεδομένα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως πολιτικοί αρχηγοί ζήτησαν κατά τη σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου ενημέρωση για την πρόσφατη συνάντηση των ΥΠΕΞ Κύπρου και ΗΠΑ, Νίκου Χριστοδουλίδη και Μάικ Πομπεο, στην Ουάσινγκτον.

 

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE