ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενισχύονται τα μέτρα ασφάλειας στις οδούς Λήδρας, Ονασαγόρου και Πλατεία Φανερωμένης- Θα περιπολούν Αστυνομία και στρατός

Ενισχύονται τα μέτρα ασφάλειας στις οδούς Λήδρας, Ονασαγόρου και Πλατεία Φανερωμένης-  Θα περιπολούν Αστυνομία και στρατός

Ενίσχυση των μέτρων ασφάλειας στις οδούς Λήδρας, Ονασαγόρου και στην Πλατεία Φανερωμένης, ανακοίνωσε την Τετάρτης 4/12 ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γιώργος Σαββίδης.

 
Συγκεκριμένα, σε γραπτή δήλωση του ο κ. Σαββίδης αναφέρει ότι στα πλαίσια της πολιτικής για πρόληψη της εγκληματικότητας, της τρομοκρατίας, καθώς και της παράνομης μετανάστευσης, πέραν των υφιστάμενων μέτρων που λαμβάνονται, έχει αποφασισθεί η λήψη πρόσθετων μέτρων όπως είναι η εκτέλεση από κοινού περιπολιών, μελών της Αστυνομίας και της Εθνικής Φρουράς επί 24ωρου βάσεως, κατά μήκος της νεκρής ζώνης, στην εντός των τειχών πόλη της Λευκωσίας, από 9 Δεκεμβρίου 2019.
 
Αποφασίστηκε επίσης  η πεζή περιπολία από μέλη της ΜΜΑΔ στην εντός των τειχών Λευκωσία, καθημερινά κατά τις απογευματινές και νυκτερινές ώρες, από τις 6 Δεκεμβρίου 2019.
 
«Η κατάσταση θα επαναξιολογείται στην πορεία», τονίζει ο Υπουργός Δικαιοσύνης, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι «τα μέτρα, εκτός των άλλων, θα συμβάλουν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας του κοινού».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τζόκερ έπαιξες; Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για τα €12.8 εκατομμύρια!

• Θρήνος στον κινηματογράφο - Απεβίωσε σπουδαίος σκηνοθέτης

• Αυτά είναι τα τρία αμερικανικά αμυντικά προγράμματα στα οποία εντάχθηκε η Κύπρος - Δείτε βίντεο

• Αποχώρηση «βόμβα» από το Sigma- Η ανακοίνωση του παρουσιαστή

• Το νέο επάγγελμα που «σαρώνει» - Μετατρέπει τον χρόνο σε... χρήμα

• Αν έχετε αυτό το κέρμα των 50 λεπτών είστε πλούσιοι - Nα πόσο μπορεί να αξίζει



«Πράσινο φως» από ΥΠΟΙΚ για κονδύλι €1,1 εκατ. για υποτροφίες - Πόσοι φοιτητές θα επωφεληθούν

«Πράσινο φως» από ΥΠΟΙΚ για κονδύλι €1,1 εκατ. για υποτροφίες - Πόσοι φοιτητές θα επωφεληθούν

«Πράσινο φως» σε κονδύλι €1,1 εκατ. για υποτροφίες σε φοιτητές έδωσε το Υπουργείο Οικονομικών, με στόχο την κάλυψη των αναγκών 348 δικαιούχων υπότροφων φοιτητών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top