ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενισχύονται τα μέτρα ασφάλειας στις οδούς Λήδρας, Ονασαγόρου και Πλατεία Φανερωμένης- Θα περιπολούν Αστυνομία και στρατός

Ενισχύονται τα μέτρα ασφάλειας στις οδούς Λήδρας, Ονασαγόρου και Πλατεία Φανερωμένης-  Θα περιπολούν Αστυνομία και στρατός

Ενίσχυση των μέτρων ασφάλειας στις οδούς Λήδρας, Ονασαγόρου και στην Πλατεία Φανερωμένης, ανακοίνωσε την Τετάρτης 4/12 ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γιώργος Σαββίδης.

 
Συγκεκριμένα, σε γραπτή δήλωση του ο κ. Σαββίδης αναφέρει ότι στα πλαίσια της πολιτικής για πρόληψη της εγκληματικότητας, της τρομοκρατίας, καθώς και της παράνομης μετανάστευσης, πέραν των υφιστάμενων μέτρων που λαμβάνονται, έχει αποφασισθεί η λήψη πρόσθετων μέτρων όπως είναι η εκτέλεση από κοινού περιπολιών, μελών της Αστυνομίας και της Εθνικής Φρουράς επί 24ωρου βάσεως, κατά μήκος της νεκρής ζώνης, στην εντός των τειχών πόλη της Λευκωσίας, από 9 Δεκεμβρίου 2019.
 
Αποφασίστηκε επίσης  η πεζή περιπολία από μέλη της ΜΜΑΔ στην εντός των τειχών Λευκωσία, καθημερινά κατά τις απογευματινές και νυκτερινές ώρες, από τις 6 Δεκεμβρίου 2019.
 
«Η κατάσταση θα επαναξιολογείται στην πορεία», τονίζει ο Υπουργός Δικαιοσύνης, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι «τα μέτρα, εκτός των άλλων, θα συμβάλουν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας του κοινού».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top