ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΣ στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος

ΠΑΣ στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος

 

Χωρίς ιδιαίτερες… συγκινήσεις κύλησαν τα πρώτα 35 λεπτά της αναμέτρησης ανάμεσα στην Βέροια και τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τις δύο ομάδες να αρκούνται σε… μονομαχίες στον χώρο του κέντρου.

Η εικόνα του ματς όμως άλλαξε στο 37ο λεπτό, όταν ο Παμλίδης με σουτ εκτός περιοχής και την μπάλα να κοντράρει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας τον ΠΑΣ σε θέση… οδηγού.

Η απάντηση της Βέροια ήταν άμεση και στο 41ο λεπτό ο Μεληκιώτης με εξαιρετική λόμπα έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Γιαννίκογλου ισοφαρίζοντας για τους γηπεδούχους σε 1-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Μετά το πεντάλεπτο «φωτιά» με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες αρκέστηκαν ξανά σε δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να κρατάει στα… χέρια του την πρόκριση.

Το κερασάκι στην τούρτα της πρόκρισης του ΠΑΣ Γιάννινα, μπήκε από τον Σταύρο Πήλιο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, αφού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ του ΠΑΣ.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης βρήκε τους παίκτες του ΠΑΣ, να πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος με συνολικό σκορ 3-1.

Βέροια: Τσιμόπουλος, Ζούρκος Αλ., Στάμου. Μανιώτης, Μουχάλης, Μπλέτσας, Ταϊρης, Μεληκιώτης (53′ Πέντα), Χαντζάρας (73′ Πασάς), Σκαθαρούδης, Σιμόνι.

ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννίκογλου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Σκόνδρας, Ζιούλης, Λιάσος, Π. Γκαρσία (70′ Σιόντης), Νάουμετς (77′ Ράντοβατς), Λέο, Ξυδάς (89′ Λώλης), Παμλίδης.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top