ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιθώριο στον Παπαδάκη να απαντήσει για τα περί αντικομματικής συμπεριφοράς

Περιθώριο στον Παπαδάκη να απαντήσει για τα περί αντικομματικής συμπεριφοράς

Μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου αναμένεται να απαντήσει ο Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ αναφορικά με τα όσα του καταλογίζονται με αυτό που ξεχωρίζει να είναι τα περί αντικομματικής συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha Kύπρου ο Δημήτρης Παπαδάκης καλείται να απαντήσει γραπτώς, μετά και την επιστροφή του από τη Ρουάντα.

Από τις απαντήσεις του στελέχους της ΕΔΕΚ ο ερευνών λειτουργός Κωστής Ευσταθίου αναμένεται να συντάξει το πόρισμα του οποίο θα δοθεί στο πολιτικό γραφείο του κόμματος το οποίο θα αποφασίσει αν ο κύριος Παπαδάκης, παραπεμφθεί στο πειθαρχικό.

Ο ίδιος πάντως πριν από μερικές μέρες είχε δηλώσει: «Η πατρίδα μας αντιμετωπίζει τη χειρότερη κρίση των τελευταίων δεκαετιών και η ΕΔΕΚ θα έπρεπε να πρωτοστατεί σε όλα τα μέτωπα και κυρίως στο Εθνικό θέμα. Αντ´ αυτού, με αβάσιμες καταγγελίες, κάποιοι οδηγούν το Κόμμα στην εσωστρέφεια και στον αποπροσανατολισμό, από τα σημαντικά καθημερινά ζητήματα.»

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top